Szerintetek melyik a jobb? A folyékony szemhélstus cagy a szemceruza (vastag)?
Hát attól függ, hogy akarod kisminkelni magad :D De szerintem ennyi idősen szemceruza elég lesz.
A sminktermékek általában nincsenek túl jó hatással a bőrre, így csak akkor használj korrektort, ha tényleg muszáj, mert mondjuk sok a bőrhibád.
Ja és ne felejts el még egy helyesírási szótárt is rendelni a sminkcuccok mellett! (bocsi, muszáj volt)
szerintem jobb a tus és mivel azzal lehet tényleg vékony vonalt húzni, természetesebb hatás eléréséhez is jó
a filces végűt ajánlanám, azt könnyebb használni
mivel a korrektort csak kis felületekre kened, így szerintem nem probléma ha használod
persze azért jobb a természetes, de ha van bőrhibád és jobban érzed magad ha eltakarod, szerintem nem probléma
ami nagyon fontos, amint lehet mosd le a sminket és semmiképp se aludj úgy, hogy rajtad maradt
Szemceruzával nem lehet olyan vékony és pontos vonalat húzni, én azt csak a vízvonalra ajánlanék. A tusból nekem a folyékony jött be, bár amíg nem szárad meg maszatalódik, és nehezebb vele dolgozni, sokkal jobban szeretem, mint a filcet vagy a gélt.
A korrektor ugyanúgy mint minden sminkcucc, nincs "jó" hatással a bőrre. De nem is azért vesszük, az arckrém meg a zarcpakolás van jó hatássala bőrre. Szóval ha csak a bőrhibákra használod és jól lemosod, nem lesz bajod, bár 14 évesen nem érzem szükségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!