Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet a szemöldököt...

Hogy lehet a szemöldököt vissza növeszteni?

Figyelt kérdés
Sokáig vékonyra szedtem a szemöldököm! Most pedig nem akar olyan szépre vissza nőni, hanem ilyen "foghíjas". Mit lehetne tenni? Tetkó kizárva!
2010. márc. 5. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

11.01 vagyok

Enyémet nem kell korigálni mert nem szedtem ki cérna vékonyra. :P :D

2010. márc. 10. 17:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó. Kit érdekel a tiéd? Az enyémről van szó! Amúgy is, nem azt mondtam hogy a szemöldöködet kell, korrigálni, ha nem a gonosz lelkedet! Pihikézzél már! Nem vagyok a válaszaidra kíváncsi, buta paraj!
2010. márc. 13. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Szedjetek Sörélesztőt! Nagyon hullik a hajam és arra írta föl az orvos. Megnőtt tőle a hajam, a szempillám,és a szemöldökömet 2 naponta szedem. Dm-ben is lehet kapni meg rossmanban. 1000 ft.- körül van és több mint 100 szem van benne. A 2. doboz után kezdett el rendesen hatni. Minden nap 2őt beszedek belőle. Nekem ez vállt be.
2010. márc. 23. 13:07
 14/14 anonim válasza:
én is elég rosszul jártam... ugyanis össze volt nőve a szemöldököm egyik barátnőm elvitt egy kozmetikushoz.. és nagyon rosszul szedte ki a szemöldököm .. kisebbre szedte mint, ahogy kellett volna és nem szép. bár én is szoktam igazgatni. ezért egyre erősebb lett a szemöldököm.. nekem is azt ajánlották , hogy növesszem
2012. máj. 8. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!