Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldököt festetni próbált...

Szemöldököt festetni próbált már valaki?

Figyelt kérdés

Mert nekem nagyon világos és szeretném kicsit sötétebbre festetni csak nem tok róla semmit

kozmetikus megcsinálja vagy hol kell? és mennyi időnként? és bevállik?

2011. aug. 30. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:

én is régebben festettem a szemöldököm, de kb. 2 hetente kellett, volt hogy hamarabb is...azóta ha sminkelek, akkor szemöldök ceruzával, vagy szemceruzával meghúzom apró mozdulatokkal :/ a lényeg, hogy ha a szemöldökrajzolásnál döntesz, akkor ne erősre csináld, mert úgy csak mesterségesnek hat nagyon :S

http://www.youtube.com/watch?v=shpZ47Mvxfg

én innen vettem az ötletet =)

kb. 1:20-nál van =)

2011. aug. 30. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem festi, bár világosítja. ha sötétebbre festeted, az úgy néz ki, hogy felken egy speciális, szemöldökre való festéket,, 2 perc múlva lemossa, és kész is. kb 3 hét, míg kikopik, és szerintem nem fog tőle kihullani a szemöldököd. legalábbis és 3-4 hónapja festetem, és semmi baja.

L.18

2011. aug. 30. 10:47
 3/5 anniebianca válasza:
Kozmetikus nagyon szépen megfesti a szemöldököd és a szempillát is.De házilag is nekieshetsz a szemöldöködnek, de nem lesz olyan szép.Dmben, százasban kapható a festék,és hozzá a folyadék is.
2011. aug. 30. 14:21
 4/5 A kérdező kommentje:
és kb mennyibe kerül a kozmetikusnál ha befeste?
2011. aug. 31. 08:27
 5/5 anniebianca válasza:
Az én kozmetikusom kb 500ért festi szedi a szemöldököt, és kb 1000, ha szempillát is fest, de azt elég 2havonta
2011. szept. 19. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!