13 évesen ez sok?

Figyelt kérdés

Az évnyitóra szeretnék magamnak csinálni egy ilyen sminket:

Szempillaspirál, (ezt a tobbiek tavaly is hasznaltak de sztem akkor meg ciki volt. Bennem akkor meg fel sem merult :) labello , korrektor (ez azert kell mert tiszta pattanas vagyok nem szetpacsulizni a kepem...)

Illetve egyedul voltam otthon es kiprobaltam anyukam szemceruzajat halvanyam ( hiszen ki ne tett volna ilyet kislanykent/tinikent? :) es nagyon megtetszett. Az szerintetek mar nagyon gaz? A valaszokat elore koszonom. 😊

2015. júl. 19. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudod magadnak csinálni igényesen, akkor nem gáz. Mondjuk én fölöslegesnek tartom, nem ettől lesz egy lány szép vagy felnőttes, de ez már szubjektív vélemény.
2015. júl. 19. 23:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt. Bovebben is nyugodtan megmondhatod ha szerinted ez sok. Nem vagyok az a fajta aki kiakad ha nem azt hallja amit akar. Akkor minek irtam volna ki kerdest? 😄😄
2015. júl. 19. 23:26
 3/12 anonim válasza:
Szerintem annyira nem sok. Szepillaspiralt akkor mar en is hasznaltam, ha nagyon pattanasos vagy akkor egy kicsi korrektor sem baj, labellonal ha nem ez az agyon szinezett ver voros meg ezek a fajtak hanem sima pici szint ado akkor az sem nagy problema velemenyem szerint, viszont a szemceruzat kihagynam. Teljesen felesleges evnyitora, ilyen korban pedig az mar szerintem picit mar sok is. En pl 15 vagyok es szemceruzat nem is hasznalok, csak neha tust, de azt is csak ha ballagas van vagy valami nagyobb iskolai vagy csaladi unnepseg.:)
2015. júl. 19. 23:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Oke koszi 😊 amugy atgondolotam e tuti nem hasznalok szemcerkat 2-3 evig. Dehat ha mar itt vagyok megkerdeztem.
2015. júl. 20. 00:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindenki mondja, hogy sok kozbe azert mindenki sminkelgeti magat, akarmilyen "felesleges" is:DDD Amugy kerdezo! Nem sok. Nyugodtan tedd fel:)
2015. júl. 20. 01:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszi 😄 cuki vagy :3 amugy a szemcerkat tenyleg nem teszem fol inkabb. Raerek. ;)
2015. júl. 20. 02:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Sziaa. :) Szerintem évnyitóra nyugodtan használhatsz szemcerkát is,de rendszeresen ne használd. Én 13 évesen (7.-be) csak 1-2-szer használtam szemcerkát :). (szempillaspirált szinte mindig)....14 évesen (8.-ba) szempillaspirált szinte sosem,szemcerkát pedig szinte minden nap használtam ...xD.....most,hogy szeptembertől 9.-es leszek már mindig,mikor kimozdulok otthonról,szempillaspirált és szemcerkát is használok(egyszerre).......Szerintem ez a két eszköz egy tinilány legjobb barátja.....attól még nem leszünk prostituáltak,hogy kiemeljük a szemünket :)

de ez csak az én véleményem :D

2015. júl. 20. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Sztem a szemceruza nem kell de a többi mehet. Én 7.-ben csak korrektort és ajakápolót (átlátszót) használtam.
2015. júl. 20. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Emlékszem, amikor 14-15 évesen mindennap kihúztam a szemem feketére, de ma már csak röhögök magamon. Az egyetlen, ami nélkül nem mozdulok ki, az a korrektor. Ennyi. Nagyon ritkán van, hogy sminkelek, csak akkor, ha épp megjön a kedvem hozzá. A mindennapjaim nagy részét smink nélkül élem. Meguntam az állandó lemosogatást. Szerintem ti is meg fogjátok, ha átléptek a "végre sminkelek, jeee" korszakotokon, akkor már nem lesz olyan új, és izgis nektek ez a dolog. :)

Ha akarod nyugodtan tegyél fel szemceruzát, de ha eddig nem használtál, picit furcsán fog hatni. A labello szerintem fölösleges, egy kis spirál, és ceruza + korrektor bőven elég, szép leszel :)

2015. júl. 20. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak 13-14 voltam. De így még röhejesebb. :D

(előző voltam)

2015. júl. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!