13 évesen mehetek smintanácsadásra?
Figyelt kérdés
Gimibe megyek es kiprobalnam. Szeretnek sminkelni egy kicsit gimibe es ehhez szeretnek tanacsot mi all a legjobban es hogy lehet minel termeszetesebb. Velemeny?
Bocsi a helyesirasert es az ekezetekert.
2015. júl. 17. 11:12
2/8 Duenna válasza:
Még korai 13 évesen kisminkelned magadat! Ráadásul van olyan osztályfőnök, ahol kimondottan helyteleníti a sminkelést, mert iskolába tanulni és művelődni járnak, és nem bulizni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen nem igazán szoktak, nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e menni. Amúgy szerintem ez nem baj. Egy ilyen helyen nem azt tanítanák, mutatnák meg egy 13 éves lánynak, hogy hogyan rajzoljon magának fél méteres szemöldököt meg pandamaci szemeket...ez inkább akkor szokott előfordulni, mikor fiatal lányok előzetes ismeretek, segítség nélkül esnek neki a sminkelésnek. Szóval szerintem ez nem lenne egy rossz dolog. Esetleg egy ismerősödet is megkérheted, hogy mutasson pár dolgot. Amúgy a legtöbb gimnáziumban nem igazán foglalkoznak ilyen dolgokkal, már ha nem túl kihívó vagy ilyesmi.
4/8 A kérdező kommentje:
A tanulással semmi gondom, ritkán kell tanulnom az anyagot de gimibe különtanárom is lesz nehogy ellustuljak. A szüleim ebből a szempontból precizek elés előrelátóak. Igen olyan helyet találtam most ahol a barátnőmmel fogadnának és azt mutatnák meg hogy láthatatlan sminket hogy csináljak amivel nem foghatok mellé és nincs 600 réteg alapozó rajtam sőt... Max bb krém de azt beszéltem a hölggyel hogy akár alapozó nélkülit is megmutatja csak természetes összetevőkkel és nekem ez nagyon szimpi. A szüleim kifizetnék igaz nem is drága mert szerintük ezzel elkerülheten az említett pandaszemet stb. Amúgy nem vagyok az a bulizós tipus.
2015. júl. 17. 14:34
5/8 anonim válasza:
Ha találtál olyan helyet ahova mehetsz, és szüleid kifizetik, akkor miért kérdezed meg hogy mehetsz-e?!
6/8 anonim válasza:
A fiamnak megengedtem, hogy elmenjen, de 16 elmúlt már akkor.
7/8 A kérdező kommentje:
Mert akkor meg nem talaltam olyant
2015. júl. 17. 21:27
8/8 anonim válasza:
Szerintem menj nyugodtan, legalább mikor elkezdesz sminkelni már tudni fogd mit csinálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!