Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez túl sok?

Szerintetek ez túl sok?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nem minden nap de ha olyan helyre MegyeK

Kb.egy héten 2-szer akkor tulsok az alapozó, kontur paletta hásználata, szemhéj tus , szempilla spirál és egy rózsaszín szajfeny ? Nem kérek bunkó válaszokat:))

2015. júl. 18. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Egy 13 éves kislánynak igen, sok.
2015. júl. 18. 21:04
 2/7 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
SZERINTEM pont elég, nem túl sok, de nem is kevés. :)
2015. júl. 18. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok.
2015. júl. 19. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:

na jó,mi az hogy "tulsok az alapozó"? Amúgy azt úgy írják helyesen,hogy túl sok.Tudom,nem kérsz bunkó választ,de azért kicsi kincsem,ha már kiírsz egy kérdést,akkor legalább nézz utána,hogy mit hogyan kell írni.Vagy esetleg egy helyesírási szótárat is vehetnél a túl sok alapozó mellé:)

Ha túl sok az alapozó,akkor miért kensz annyit magadra? Nekem sok,mivel szerintem,ha valaki természetes akar maradni,elég egy szempillaspirál és egy kis szemceruza.Ennyi smink 13 évesen sok,sőt még 20 évesen is max bulikba lenne jó számomra.

17L

2015. júl. 19. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

SOK, én szemöldök ceruzát, és néha szempilla spirált használok, de néha ink. semmit. Azzal a sok cuccal amit a fejedre kensz tönkre teszed a bőröd!

14L

2015. júl. 19. 15:24
 6/7 anonim válasza:
Ha fontosnak érzed ezek használatát, akkor próbáld csökkenteni a mennyiséget. :) Az alapozót lehet, hogy tényleg mellőznöd kéne, hidd el, később hálás leszel magadnak ez miatt! A szempillaspirál, szájfény rendben van, a többit szerintem próbáld elkerülni. Hidd el, sokkal természetesebb leszel nélkülük. Azért senki nem fog megszólni, mert nem sminkeled magadat. :)
2015. júl. 24. 21:58
 7/7 anonim válasza:
#6-os vagyok, 13/L
2015. júl. 24. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!