Milyen sminkcuccok váltak be nektek? (Lent)
Ezek azok a dolgok amikből szeretnék jó fajtákat venni.
-BB krém (tudom hogy ennek nem az a dolga hogy elfedje a bőrgibákat, de azért legyen valamennyi fedése
-filces tus (eddig még csak ecsetelősem volt, de állítólag sokkal könnyebb a filceseket használni)
-föld színekből álló szemhélszemhély
Arra vagyok kíváncsi kinek mi vállt be
Köszönöm előre a válaszokat
milyen árkategóriában keresel?
bb: maybelline pure dream, holika holika watery
filces tus: nekem mind beszáradt 1 hét alatt. a folyékonyat nem szeretem, de a zselés nagyon bejött (rimmel és catrice), az essence tus ecsetével nagyon szép vonalat lehet rajzolni 2-3 gyakorlás után.
föld színekből álló szemhéjpúder paletta (?): catrice absolute nude és absolute matt, drágábból pupa paletta
Nekem is Helia D bb van. Annyit tud mint a hasonló árúak. Nekem is világos a bőröm, a garnier világos színe még mindig olyan mintha csokit kennék a fejemre! A Helia d világos tényleg, nem csak kamu világos. Ezért nekem nincs sok választásom, ezt kell használnom.
A tusokból Essence nekem megfelel.
Palettából esetleg Pink pandáról Makeup revolution iconic paletta? Naked utánzatok.
BB krémet már jó ideje nem használok, a Lioele Dollish Veil Vita volt az utolsó BB-m. Szerintem jó a fedése és tartós is, szerettem, de már csak parabénmentes termékeket veszek, úgyhogy lemondtam róla.
Filces tusok nekem nem váltak be, egy Essence filcem volt, de borzasztó volt, pár használat alatt beszáradt, és a hegye is tönkrement. Én a zseléseket ajánlom inkább, meg lehet azt is tanulni gyakorlással, nekem is sikerült, pedig nekem aztán annyi kézügyességem van, mint egy papucsállatkának :D
Szemhéjpalettából olcsóbb kategóriában az Essence Try It Love It All About paletták jók, a Vintage szép zöldes-barnás árnyalatú közülük. Ha drágább, de nagyon erősen pigmentált palettát szeretnél, akkor meg Sleek Garden of Eden (nekem az utóbbi nincs meg, ez sem parabénmentes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!