Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire éri meg beruházni...

LiNorina kérdése:

Mennyire éri meg beruházni egy MAC sminktermékre?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan a MAC Fluidline zselés szemhéjtusára gondolok a Blacktrack árnyalatban. Rengetegféle tust kipróbáltam már különböző márkáktól, de egyik sem vált be igazán. Valami nagyon tartós, mély fekete tust keresek, amivel könnyű dolgozni, és arra gondoltam, talán ez beválhat. Van itt valaki aki próbálta már? Esetleg ajánlanátok valami más tust, ami nektek bevált? És még annyi, hogy sosem volt zselés tusom; mennyire nehéz vele dolgozni? Mellé az Essence tusecsetét használnám.

2015. júl. 10. 13:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és ha próbáltatok már valamit a MAC-től, mi a véleményetek róla?
2015. júl. 10. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak ajánlani tudom a fluidline tust.Igen könnyü vele dolgozni,multifuncionáris,tehát másként is tudod használni,mint krémes szemfesték,pl a téli kolekcióba a szinek nagyon jól néztek ki szemhéjfestéknek is.Az én privát véleményem,hogy a MAC-ben soha nem lehet csalódni.

Még ha annyira nem is vagy elszállva tőle,amit elvártál arra képes lesz,ez az össz termékükre igaz.Nekem személyszerint rengeteg termékem van tőlük,egy vagyont elköltöttem a MAC üzletekben,de sose mondhatom azt,hogy megbántam.Minden kifogástalan,ami zavar egyedül,hogy abban az időben megvettem sok mindent ami mostmár nem az én stilusom és nincs kedvem használni.Egyébként még annyi,hogy ha birod szerezd be a FIX+ terméküket,ha nem is a nagy csomagolásban,de a travell sizeban,hidd el nem fogod megbánni.Az egyik legjobb sminktermék az egész földkerekségen

2015. júl. 10. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Húha, köszönöm szépen:D Most megerősítetted bennem, hogy ez lesz a tökéletes tus:) A Fix+-t pedig megnézem:)
2015. júl. 11. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:

a mac jó márka, de ha még nem használtál zselés tust, én előbb egy olcsóbbal kezdeném, hogy rááljon a kezed, gyakorolhass. a catrice és a rimmel zselés tusai elég jók, az essence tus ecsetével is szépen lehet vonalat húzni. nem olyan luxi márkák, mint a mac, de kezdésnek tökéletesek, még sok drágább cuccokat használó ember is dícséri. utána jöhet a mac. persze ahogy gondolod, rögtön a mac sem rossz, de tudd, hogy kell hozzá ecset.

nekem rúzsom, pirosítóm, alapozópúderem és fix+ folyadékom van, nagyon meg vagyok velük elégedve.

2015. júl. 12. 06:57
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem egy mac-es korrektorom van.Szépen fed, de nagyon alá kell hidratálni.És szerintem ilyen minőség van olcsóbban is csak meg kell találni. Pl.: én tust mindenhol kerestem és rengeteget kipróbáltam, míg végül egyszer nem volt nálam é a nővérem kölcsön adta a claire's-es tusát.Én azon nagyon meglepődtem mert gyönyörű mély fekete volt, könnyen kézre állt és tartós is mellette.Nem tudom, ha neked megéri akkor vedd meg, de ha még vacilálsz szerintem próbálj ki mást is (lorealt, mabellinet nem ajánlom maszatolódik és könnyen kopik).Amúgy ha úgy döntesz, hogy megveszed és még egy tanácsot elfogadsz akkor reggel menj be a mac-be és kérj egy csíkot a kezedre és nézd meg, hogy este hogy áll :)
2015. júl. 18. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) megvettem a tust, és habár még csak egyszer használtam, eddig ezzel sikerült a legszebb vonalat húznom. Egyetlen problémám, hogy nem az az igazi mélyfekete, de ettől talán el tudok tekinteni:)
2015. júl. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!