Hatékonyak az otthoni IPL szőrtelenítő készülékek, megéri rá beruházni? (pl. Remington)
Nem, mivel egy ilyen gép kezeléséhez - jó esetben - megfelelő szaktudás kell, mert komoly elméleti tudás sem árt hozzá, a gyakorlat már csak hab a tortán. És ha belegondolsz, a remington mióta foglalkozik professzionális KOZMETIKAI gépek gyártásával?
Most nem azért, de mi lesz a következő, amit otthoni használatra fognak árulni? Plasztikai sebész készlet?? Lényegében már csak az van vissza...
Külföldi oldalakon nézegettem a véleményeket róla és elég vegyes volt. De ezt olvastam én is, hogy csak sötét szőr esetén működik és ha emellett még világos is a bőr. Ezenkívül az otthoni gépek 6-10 Joule energiával működnek, a szalonokban pedig 60 Joule-os gépek vannak. Bár azt mondták, hogy hatásos az otthoni IPL gép, csak éppen tovább tart, több kezelés kell vele, mint ha elmegy az ember egy szalonba. Mindenesetre személyes tapasztalatok érdekelnének, hogy kinek vált be.
Utolsó válaszoló, neked milyen készüléked van? IPL6000?
IPL6000-esem van, anyuval használjuk közösen és mindkettőnknek bejött. A kontraszt elég nagy, világos a bőrünk és sötét a szőrünk. Mégcsak a negyedik kezelésen vagyok túl, de a változás már így is látványos (anyunál méginkább). Én nem csalódtam benne.
Ami szakértelem kell hozzá, az nagyjából egyenlő a nullával.
Pont a minap számolgattuk, hogy ha ugyanezt kellett volna egy klinikán kifizetnünk, akkor már bőven visszahozta a gép az árát. Ott sem garantálják az eredményt, a gép esetében sem, tehát úgy voltunk vele, hogy 50-50. Nekünk eszünk ágában sincs túladni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!