Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az orr piercinget lőni vagy...

Az orr piercinget lőni vagy inkább szúrni szokták?

Figyelt kérdés
3 napja van meg az orr piercingem de 1 nap alatt lőtték is meg szúrtàk is , azért mert nem jól lőtték ki. de az egyik azt mondja h ne engedjem h szúrjàk a màsik meg azt h lőni nem szabad ,a fület szoktàk lőni. szerintetek? màr mind1 csak kivàncsi vagyok ennyi fàjdalom utàn .
2015. jún. 22. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem ezekkel 2-3 napon belül meg fog gyógyulni. ha nem, akkor keresd fel aki csinálta a piercinget és kérj tőle tanácsot.

én betadine-t használtam az orromra, a folyadékot.

2015. jún. 22. 19:14
 12/17 A kérdező kommentje:
hàt két piercinges javasolta ezeket .a kamilla teas öblitést pedig a netrol olvastam ... de remenykedek ha hasznalni fog :)
2015. jún. 22. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésként, de 2-3 nap alatt egy testékszer sem gyógyul meg, maximum a pirosság múlik egy kicsit. Porcos ékszereknek akár 1 egész év is kell a teljes gyógyuláshoz-tapasztalat.
2015. jún. 22. 19:33
 14/17 A kérdező kommentje:
igen nem gyógyul hamar na de biztos nem egy évig fog gyógyulni befele .. ez kinek milyen a szervezete , ki hogy birja . + ha kezelem akkor biztos nem egy evig fog gyogyulni ... max szerintem 1,5 - 2 hónap .... a neten is irva van h a gyulladt orr 2-6 hétog gyogyul ...
2015. jún. 22. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó pár felix, tragus, 2 orrpiecing és még had ne soroljam mennyi testékszer után nem a levegőbe beszélek :) hiába kezeled, elég egy óvatlan "megrántom a törölközővel" vagy beleakad a hajad, stb és újra begyilladhat-ezért is írtam a Tetran kenőcsöt, mert az az ilyen dolgokon 3 nap alatt segít, de nem hajtogatom az igazam, majd tapasztalod te is, hogy mi hogy van, de nem a levegőbe írta amit.
2015. jún. 22. 20:14
 16/17 A kérdező kommentje:
óvatosan törlöm a törölközővel és arcot se merek nagyon mosni mert erzekeny az orrom , inkabb vizes zsepivel torlom àt. a hajam meg rövid . és ha be is nől szerintem nem leszek annyira ügyetlen h beakasszam . de ha megis beakasztom ugy h begyullad akkor egybol rad fogok gondolni. de azert kossz a tanacsot :)
2015. jún. 22. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
A Tetran csak addig "szüntet", amíg folyamatosan kened. A Betadine pedig a leggyengébb, ha ezekről van szó. Az Octenisept meg pikk-pakk rendbeszedi.
2015. jún. 23. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!