Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az orr piercinget lőni vagy...

Az orr piercinget lőni vagy inkább szúrni szokták?

Figyelt kérdés
3 napja van meg az orr piercingem de 1 nap alatt lőtték is meg szúrtàk is , azért mert nem jól lőtték ki. de az egyik azt mondja h ne engedjem h szúrjàk a màsik meg azt h lőni nem szabad ,a fület szoktàk lőni. szerintetek? màr mind1 csak kivàncsi vagyok ennyi fàjdalom utàn .
2015. jún. 22. 14:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem szúrták.
2015. jún. 22. 14:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem kettő is van (1-1 egyik másik oldalon), mindkettő szúrva lett. A lövéssel az a probléma, hogy az ékszer vége amivel lövik nem olyan éles-hegyes, mint egy tűé. Így sokkal jobban felsérti a porcot, mint a tű-lőni egyszerűbb ez tény, de így, hogy jobban roncsolja a porcot hosszabb lehet a gyógyulási folyamat. Minden testékszer szúrassunk-lehet macerásabbnak tűnik, de egy piercer jobban ért a testékszerek megfelelő behelyezéséhez, mint egy kozmetikus.
2015. jún. 22. 14:43
 3/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hova teszik. Porcot nem szabad lőni, csak szúrni, mert a lövéstől törik és rondán gyógyulhat.

Viszont az orrnál lehet a két porc közé tenni a piercinget (általában ide teszik, mert itt néz ki jól), és oda lehet lövetni is.

Csak,hogy értsd:

Ez porcban van: [link]

Ez pedig a 2 porc között:

[link]

2015. jún. 22. 14:47
 4/17 anonim ***** válasza:
nekem szúrták, és nem dagadt be, nem gyulladt, semmi baja nem volt. ugyanolyan volt mint előtte az orrom, csak már benne volt a piercing.
2015. jún. 22. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
A szúrás sokkal porcbarátabb, de amit a harmadik írt, az egy akkora faxság, el ne hidd azt a porc közötti dumát. Látom nem egy anatómus..
2015. jún. 22. 14:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Harmadiknak sebész orvos szúrta az orrát, csak annyira baromság :)
2015. jún. 22. 14:59
 7/17 A kérdező kommentje:
hàt amugy bevan gyulladva meg fàj is de mosom kamilla teàval krémmal kenem és fertőtlenitem. és sok idő múlva fog begyógyulni főleg h gyulladàsba van ???
2015. jún. 22. 16:16
 8/17 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban vegyél rá vmi cuccot.

Ott azért tudják mit kell rá kenni, vagy mivel kell borogatni pl.

2015. jún. 22. 16:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Ilyen gyulladásra a Tetran kenőcs is nagyon hasznos tud lenni :)
2015. jún. 22. 16:19
 10/17 A kérdező kommentje:
a gyógyszertàrban vettem a kenőcsöt meg a fertőtlenitőt ... mondta a piercinges h vegyek fertőtlenitősprét de aznap vettem abba a patikàba fertőtlenitőt és mondta az eladó h nem kell semmi spré amit vettem az nagyon is jo , ugyh csak a krémet ajanlotta màs semmit . és ha szedek gyulladàsgàtló orvossàgot az hasznàl?
2015. jún. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!