Milyen alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
Vannak kisebb pattanásaim és azokat szeretném elfedni vele. Milyen alapozót ajánlanátok nem túl magas összegért?2015. jún. 17. 20:27
1/4 anonim válasza:
A bőrhibákat általában nem alapozóval hanem ún. korrektorral fedjük el. Főleg ha nincsen sok bőrhibád/pattanásod csak kisebbek. Én személy szerint bőrhibákra a Catrice Camouflage Tégelyes Korrektorrját ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Pattanásra korrektor való, ahogy az első is írja. És én is ugyanazt tudom ajánlani. Ha mindenképp akarsz alapozót akkor valami jó fajtát, mert egy olcsó vacak csak még több pattanást okoz. Bourjois és ennél nagyobb márkák közt keress a bőrödhöz megfelelőt.
3/4 anonim válasza:
a catrice camouflage épp olyan, ami több pattanást okoz.
komedogén anyagok vannak benne.
4/4 A kérdező kommentje:
A maxxfactor mennyire lenne megfelelő?
2015. jún. 18. 04:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!