Milyen alapozót vegyek?
BB-t hiába vesz, azok semmit nem fednek, értelme nincs.
Kell egy jófajta hidratáló meg alapozó. Bourjois alapozókat ajánlom. Krémmánia.hu oldalon nézegesd meg mi lenne a legjobb neked hidratálóból, meg minden. Jó fajta alapozóra púder nem is kell.
Van jól fedő BB is, érdemes egy próbát tenni ha az alapozók nem váltak be:
Ha száraz a bőröd, kifejezetten erre a problémára való alapozót keress, amik olajosabbak, jobban táplálják a bőröd.
Azért tűnik el az alapozó és emeli ki a száraz részeket, mert a bőröd felszívja a benne található nedvességet, utána pedig foltos, pergő, ronda festés marad fenn.
Engem nem érint a száraz bőr problémája szerencsére (van helyette tág pórusú, kombinált...), de nagyon gazdag, tápláló arckrémet érdemes választanod, ilyen például a Nivea új, kék dobozos, érzékeny arcbőrre való családja.
Ezután érdemes csak alapozót keresned: a Kryolan Supracolor mindent elfed, de csak alkalmakra érdemes használni, mert komedogén (pattanásokat okozó) összetevői is vannak.
Sokan esküsznek a Bourjois Healthy Mix-re (érdemes krémmánián utánakeresned), ami a száraz bőrűek szent grálja, de én ajánlom a Catrice vagy Maybelline pultokat is.
Ezen kívül rendelhetsz a MakeUPlazától is, ahol a Stargazer stickes alapozó egy száraz bőrű barátnőm szerint remek találmány.
A púder pedig a csillogás elfedésére, a zsírosság csökkentésére való - vannak olyanok, akik a full matt arcot kedvelik, ilyenkor érdemes használni. Kombinált/zsíros bőr esetén főleg a T-vonalon, egyébiránt nem szükséges, ha jól megválasztott az alapozó vagy szép a bőr. Én kifejezetten szeretem használni, de ha száraz a bőröd nem elfedni, hanem egyensúlyba hozni kell.
Bobby Brown vagy Dr. Hauschka
ága lesz, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!