Milyen alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
Zsíros, pattanásos bőröm van, és viszonylag világos. Ne legyen túl drága, olyan 1000-2000 forint körül legyen. Ha van vele tapasztalatotok is azt is írjátok le kérlek!
Előre is köszi a válaszokat! :)
15/L
2014. szept. 16. 17:00
1/7 anonim válasza:
Ha zsiros es pattanasos akkor jobb lenne ha vmi dragabbat probalnal. En manhattant hasznaltam (4 ezer ft) most essencet az olyan 1500
2/7 anonim válasza:
valami drágát?
dehogy kell drága...neked nem is kell az arcodra alapozó ha zsíros és pattanásos a bőröd.
én BB krémet használok ami kimondottan a zsíros és pattanásos bőrre van (mivel nekem is olyan van)
nekem iszonyúan bevált, nem akartam az arcomat méginkább elnehezíteni alapozóval ami alatt abszolút nem lélegzik ezért döntöttem úgy hogy ezt veszem
mivel bb krém hidratál is nem nehezíti el annyira a bőrt és mattít:D púderrel nekem simán kibírt 8 órát.
rossmanban tudsz venni:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Kb. mennyibe kerül az a BB krém? És mennyire jó a fedése? Még nem láttam, de akkor majd jobban nyitva tartom a szemem :D Meg amúgy is régóta szeretnék egy BB krémet, de eddig azért nem vettem, mert úgy tudom nem fednek olyan jól :)
2014. szept. 16. 19:08
4/7 anonim válasza:
1500 ft körül van és nekem maximálisan jól elfedi a pattanásokat :) és ha használok még alá korrektort akkor az eredmény csodás:D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet megpróbálkozok vele :)
2014. szept. 16. 19:47
6/7 anonim válasza:
Én is az Eveline BB-t ajánlom, a fedés olyan mint egy közepes fedésű alapozónak, szóval korrektorral tökéletes. Alapozóból csak drágát tudnék ajánlani, zsíros bőrre nem sok minden van olcsó kategóriában.
7/7 anonim válasza:
Hogyha márka érdekel akkor Rimmel, Maxfactor. Vannak olcsóbb termékek is, de sokszor többet ártanak mint használnak. Egyébként megpróbálkozhatsz a bb krémmel is. Pattanásos bőrre jót is tesznek, de abból is inkább a márkás. Nekem Rimmel van, rá van írva, hogy Matte. Tehát nem lesz zsíros tőle a bőr. Nekem használt, szebb lett a bőröm látványosan. Egyébként ezer valahány százba kerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!