Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Köldök pc-mel van egy kis...

ManóÓócska kérdése:

Köldök pc-mel van egy kis gond! Segítene vki?

Figyelt kérdés
Október óta van pc-m és már voltbennt- 3fajta mer elsőnél begyuladt, másodiknál, is gennyedztett, mostmeg ackryl van. és aza gondom hogy a felső lyuknál piros körülötte, de nem viszket, nem fáj meg semmi..nem szeretném kivenni és éveket várni h újra szúrják.. mit csináljak??
2010. febr. 28. 16:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
Trágyás kéz? Nagyon hülye vagy ahogy látom mivel a streptococcus baktérium okozza :) Tehát a trágyának semmi köze, és ha a streptococcus utána nézel az a bőri sebekből terjed el :) De, te valószínűleg jobban tudod, trágya-doki :D És amúgy meg ha nem viszket és nem fáj, az szintén lehet a baktérium miatt, mivel olyan anyagot termel amitől az adott részen elhalnak az idegek ezért nem érzed. De ha időben kezeled antibiotikumokkal helyre jöhet, 3-4 hét a lappangása.
2010. febr. 28. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer gyúlladt be, csúnyán genyedzettt és viszketet.Akkor a pct addig huzogattam ki-be és közben törölgettem, amíg gyenny volt rajat( 1-2 óra huzogatás ), majd arcesbe mártottam a pct úgy is húzogattam 2x-3x, minden kihuzás után arcesesztem, majd bekentem a lyukat mind 2 oldalról, és egy éjszakán át pc nélkül voltam, és orvosifémet tettem utána bele, azóta is az van benne már 5 éve és semmi bajom.Ja sújos fémalergiám van!
2010. febr. 28. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
A life netvork-ön láttam egy dokumentum filmet, amiben a nő (a doc.film főszereplője) virágültetés közben belenyúlt a szemébe és így kapta meg a húsevő baktérium fertőzést. Másnap reggere levált a fél arca és csak úgy tudták megmenteni, hogy még mielőtt szétterjedt volna a vérrendszerében a fertőzés és még mielőtt a baktérium megtámadta volna a főbb szerveid, leműtötték a fertőzött szöveteket az arcáról, alig maradt arca. De nyílván tévedés volt az egész, mert előttem két hozzászólással, azt mondja az XY, hogy ilyen nincs.... Pfff.
2010. márc. 6. 16:21
 14/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen....nekem annyit mondott a pc-s csaj h betadine...de az nem használt!!!!!!!!én meg mint egy hülye ...azt a véres, gennyes vmit a lyuknál kinyomtam, mint egy pattanást!! kicsit fájt...de azóta semmi baja sincs!!!
2010. márc. 7. 19:53
 15/16 A kérdező kommentje:
de nekem se nem gennyes, senem véres..csak piros
2010. márc. 8. 17:38
 16/16 anonim válasza:
Nekem azt mondta a pc-s h nem szabad alkohollal kezelni,hanem egy hyperol nevű ferőtlenító gyógyszert amit lehyet kapi nyógyszertárakban 540Ft és egy hónapra elég :) nekem teljesen bevált egyszer sem gyulladt be a pc-m
2011. okt. 25. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!