Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap szúrták a septumomat,...

Tegnap szúrták a septumomat, mennyi idő után múlik el a dagadás?

Figyelt kérdés

2015. jún. 11. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyógyulási idő 2-4 hét. Kezeléstől és a tested reakciójától függően 2-10 nap.
2015. jún. 12. 11:29
 2/2 anonim válasza:

Nekem is pont tegnap szúrták, és már nagyon zavar hogy előre áll és tök hülyén néz ki :( Az előbb már azon is gondolkoztam hogy hátrakötöm,hátha lelapul, de akkor úgy látszik nem csak engem érint ez a probléma.

Egyébként úgy vagyok vele hogy teljesen megérte :)) A Westendben csináltattam, tök jól csinálta a srác, csak én meg bevoltam szarva mint akit kivégzésre visznek, remegtem meg minden mint egy fogyatékos, ott szakadtak rajtam. Mikor szúrták alig fájt, kb mint mikor ráharapsz a nyelvedre, és most már egyáltalán nem fáj. Neked hogy ment? Hogy vagy? Nekem nem vérzik, nem fáj csak ha piszkálom, ma 4x fertőtlenítettem (kicsit parázom azért) és az orrfújással is egész jól állok. 16/F

2015. jún. 12. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!