Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix piercing nem akar...

Helix piercing nem akar elmúlni a dagadás?

Figyelt kérdés
Majdnem 4 hónapja szúrattam egy helix piercinget. Nem volt vele semmi baj, nem fájt, nem gyulladt be, nem vérzett, már az első este aludtam rajta. De most hogy már a seb is begyógyult és nem fájt ki akartam cserélni de nem tudom mert a porc amit átszúrtak eléggé be van dagadva. Ha megnyomom egy nagyon kicsi genny is jön belőle. Karika van benne és nem tudom széthúzni annyira hogy kijöjjön. Mivel kezeljem hogy le mennyen a duzzanat?

2013. okt. 27. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenki mást fog mondani, de én az árnika tinktúrát javaslom.

pár száz forint, gyógyszertárban keverik ki.

"Hatásos gyulladás- és fájdalomcsökkentőként ismert, külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító hatású, kelések, vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére ajánlott."

2013. okt. 27. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Octeniseptet vagy Tetránt ajánlok.
2013. okt. 28. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!