Begyulladt, és hatalmasra dagadt a 4 hónapos helix porc pc-m. Orvoshoz is el vittem már, de semmit nem hatott. Van megoldás? Többi lent.
Márciusban szúrtak egy helix fülporc pc-t, az első 3 hónapban semmi baja nem volt, a 4.-re pedig maga a pokol. Hirtelen a semmiből elkezdett piroslani, dagadni/duzzadni, vadhús nőtt rá, nagyon csúnyán begyulladt. Eddig betadinnal kentem, és kamillateával öblögettem. 3 hete el vittem orvoshoz, és ilyen gyógyszertári " pezsegtetőt " írt fel, amitől nagyon, nagyon halványan, de kezdett javulni. Végül pont egy hete, hogy az eddigi állapot kb. négyszeresére dagadt mind két oldalon. Rettentően fáj.
Mindenki azt javasolja, hogy vegyem ki. Nagyon szeretem, így sajnálnám is.. van valami megoldás erre? Mivel lehetne helyre hozni? :/
3%-os hidrogén peroxid van most 3 hete. Semmire nem mentem vele, de az Octenisept mindenképp megpróbálom.
Köszönöm! :)
Ó, bamba vagyok. :D
És vény nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!