Nagyon dagadt vagyok? 10/? Hány éves lehetek?
Direkt csak a lábam látszik,az a fő ellenségem!
Kort és nemet is írjatok lécci!
Nem vagy dagadt! Az tény, hogy nincsenek pálcikalábaid, de nem is kell, hogy azok legyenek, ha nem vagy modell.
Kort láb alapján nem lehet mondani, de 15-nél több nem lehetsz, ha ilyen kérdést írsz ki...
De hisz tök oké lábaid vannak!
10/10. A lábad alapján nem tudom megállapítani, hogy hány éves lehetsz, de a kérdésből és a ruhádból max. 14-et tippelnék.
22/L
Amúgy bolond már mindenki? Ne haragudj ,de teljesen normális méretű vagy... Ha ezeket a kérdéseket azért írjátok ki, hogy növeljétek az egotokat, akkor sajnállak a többi társaddal együtt. Ha viszont tényleg azt gondolod, hogy dagadt vagy, akkor menj már el orvoshoz légyszíves. Ez már valami beteges mánia, hogy tök normális, már-már vékony lányok update-eznek, meg fogyókúráznak... Egy nő legyen nő bakker.
Amúgy szerintem 14 éves vagy.
20/L
Köszönöm a válaszokat. Velük szembe én valahogy tényleg nem tudom elfogadni a lábam. :( Fúújj..én sem akarok undorítóan vékony lenni,csakhát egyszerűen nem tudok továbblépni.
Néha eljutok oda,hogy elfogadom magam,de jön 1-2 ember,aki újra a sárba tipor,és akkor újra összedől bennem a vár,amit egész eddig építettem.
Hol lennél már dagadt? :)
A korodra meg nem saccolok, két láb alapján az atyaúristen se mondja meg, hogy hány éves vagy...
Ha annyira "dagadtnak" érzed magad,akkor kezdj el tornázni.De leírom én is,amit szerintem leírtak,és elmondtak neked egymillióan: nem vagy dagadt.
Igen,és a nadrágod alapján olyan 12-13 évesnek tippellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!