Ha 176 cm és 55 kg vagyok 51-2 cm-es körmérettel vastag a combom?
Figyelt kérdés
Igazából eddig fel sem merült bennem, mindig azt mondták, hogy sovány vagyok, csak néha, amikor úgy ültem tűnt vastagnak a combom, de mostanában több combmérettel foglalkozó kérdésbe belefutottam (pl. "Ti 50 cm-es combbal vesztek fel rövidgatyát?"; "45 cm körben a combom. Az nagyon vastagnak számít?"...), és lassan kezdem úgy érezni, hogy ezzel az 51 cm-mel el kellene bujdosnom...2013. máj. 31. 16:14
2/8 anonim válasza:
Számokkal nem tudok mit kezdeni. Ha látom, könnyebb megítélni!
4/8 anonim válasza:
Ez alkati kérdés is..nekem is 51 cm, és én vastagnak látom, de én 160 cm vagyok, így lehet, hogy nálad nem tűnik vastagnak:)
6/8 anonim válasza:
Más egy 51-es comb egy magas lánynál és egy alacsonynál. Nálad, mivel magas vagy, ez a normálisan vékony kategóia, ha 50 alatt lenne már könnyen úgy néznél ki, mint egy csontváz. Nekem 170 centivel még 55 centis combokkal se mondták sose, hogy combos lennék. Pedig a drága rokonság imádta kritizálni az alakom...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Képet nem szeretnék felrakni:)
2013. jún. 3. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!