Akinek nyelvpiercing e van segits etek kérlek! Ez normális?
Figyelt kérdés
3 hetes a nyelvpiercingem és még mindig be van dagadva, nemtudom mar mit csinaljak vele. 1 hétig nem ettem tejeset, mibden kaja utan öblögetek phlogosollal meg fogatmosok. Már nem fáj, tudok enni, beszelni de a dagadas nem akar lemenni. Mit csináljak? Ez még mondható normálisnak? A piercerem aztmobdta talán kicsi a szár de szerintem nem mert ha kitolom sok kilatszik. Kezdek félni.2014. jún. 20. 10:43
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom,max egy hétig szokott bedagadva lenni. Valami gond lehet...
2/4 anonim válasza:
Nekem csak volt (lenyeltem a golyót róla, és kb kiköptem az ékszert utána - és még nem mentem visszatetetni), nekem egy hónapig volt bedagadva, mert ilyen gennyizék voltak körülötte...vagyis nekem se fájt, meg rendesen tudtam enni/beszélni meg ilyenek, csak levedzett még...
Egyébként ha a piercer szerint a szár a gond, cseréltesd ki...:)
3/4 A kérdező kommentje:
akkor habjolertem teljesen szervezetfuggo:) minden esetre jovoheten rakatok bele egy nagyobb szarat
2014. jún. 20. 21:32
4/4 anonim válasza:
nekem 1 hétig volt, az is a normális. Ha 3 hete nem gyógyul az nem jelent túl jót! a szárat meg szúráskor alapból úgy rakják be, hogy rászámolják a dagadást, azaz hosszabbat, majd kisebbre cserélik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!