Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rosaceás bőrre melyik alapozó...

Rosaceás bőrre melyik alapozó előtti primert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Most derült ki,hogy rosaceás vagyok és fogalmam sincs,hogy melyik primert használhatom. Ha valakinek van bevált primere megköszönném ha megosztaná velem. Köszönöm!

2015. jún. 8. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a bőrgyógyászod mit vizsgált, it mondott és ajánlott ezzel kapcsolatban. Én azt olvastam, hogy sokan a faggyúmirigyekben élősködő demodex szőrtüsző atkának tulajdonítják. Nekem a hajas fejbőrömön, szemöldököm táján van, de hetente egyszer áttörlöm a területeket 70%-os alkohollal, ami feltehetően elöli őket és akkor valóban kb. 1 hétig semmi viszketéses tünetem nincs. A lerakott petékből persze megszületik az újabb generáció és meg kell ismételni az áttörlést.
2015. jún. 8. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Nincs atkám! Teljes kivizsgáláson voltam.

Valaki tudna választ adni a kérdésemre?

2015. jún. 8. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyes, ami neked van az nem rosacea. Rosaceas bőrt alkohollal áttörölni olyan lenne mint smirglit használni vécépapír helyett...
2015. jún. 8. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

bármelyik olyan primert, ami nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot és illóolajat, ugyanis ezek irritálják a rosaceás bőrt.

természetesen ezek a kritériumok minden arcra való kozmetikumodra vonatkoznak (lemosó, arckrém, bármi)

ilyen primerek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nem tudom, milyen árkategóriában vásárolnál, úgyhogy linkeltem olcsóbbat-drágábbat is

2015. jún. 8. 17:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Jajj,nagyon aranyos vagy :) ! Köszönöm szépen!!!!
2015. jún. 8. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
szívesen. : )
2015. jún. 8. 21:37
 7/8 anonim válasza:
Én az Uriage Cu ZN+-ot használom, nagyon jó!
2015. jún. 24. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!