Ömm..14 éves vagyok. Sose sminkeltem még magam,de most ki szeretném. Egyrészt,mert ugye nálunk az a szokás,hogy a fiúk "locsolóznak" Így az a fiú is lejön,aki tetszik. Barna hajam és szemem van. Nagy a szempilláim. Dós a hajam. Közép magas és nem hiszem,hogy kövér lennék. Ha kisminkelném magam,mit használjak? Amúgy meg anyunak is ki kéne magyarázni,miért sminkelem ki magam...ahjj. Miért van ez nálunk? Több kiscsaj rohangál az utcán,az arcán 10 kg smink és miniszoknya. Én meg még egy spirált se használhatok. Na mind1. Szóval milyen kiegészítőt,és ruhát ajánlotok. Fontos lenne,hogy ne nézzek ki "dög unalmas" csajnak,de "k...-nak" se. Olyan visszafogott,de csinos. :) és a Smink is ilyen lenne. Olyan aranyos. Korrektor nem kell,mert szerencsére nem pattanásos a bőröm.
Pont húsvétra akarsz sminkelni, kicsi lány, amikor ilyenkor jó eséllyel kapsz egy vödör vizet az arcodba, ami minden sminket, még a vízállót is a szemedbe mos?
:DD "locsolkodás" nálunk parfümmel járkálnak a fiúk és meglocsolnak. Ennyi a "locsolkodás".
2014. márc. 25. 21:16
4/7 anonim válasza:
Ne legyél benne olyan biztos! Sokkal "menőbb" a szódás szifon! Főleg, ha tényleg kedvelik az adott lányt.
2014. márc. 25. 21:21
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor semmi smink? Még nem volt példa rá,hogy szódás vízzel locsolnának meg. :D De ki tudja? És ruha? vagy kiegészítő?
2014. márc. 25. 21:23
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, hol laksz, de rám egy viszonylag nagy városban (Miskolcon, itt élek) támadtak szódás üveggel locsolkodásnál...instant panda smink...
Szerintem egy kis ajakápoló/áttetsző szájfény még akkor is belefér, ugyanis azt ha lemosódik SE lehet észrevenni, és egyébként is olyan ápolt hatást kelt...:)
Anyukádnak mondd azt, hogy szeretnéd kipróbálni ezt is, és a legjobb alkalom, amikor egy csomóan jönnek hozzátok, hogy felmérhesd mennyire érdemes a későbbiekben ezzel próbálkoznod - tudom nem jó kifogás, d ejobb nem jut eszembe...:/
2014. márc. 26. 22:41
7/7 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam ezt a kérdést,akkor nem jöttek vízzel. Az éven viszont volt zuhé :D. Most se volt smink,bár 15 vagyok,de nincs szükségem rá. Az arcom nem pattanásos,a szemöldököm festés nélkül is sötét,a pilláim meg hosszúak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!