Smink elösször?

Figyelt kérdés
Sziasztok én sose sminkeltem magam de el szeretném kezdeni. Pattnásaim vannak és azokat szeretném eltüntetni .. :c megtudnátok mondani ehhez mit kell vennem és kb mennyibe kerülne?

2015. jún. 7. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pattanásokat korrektorral lehet elfedni, ajánlom Catrice Camouflage-et, nagyon jól fed, ecset is kell hozzá. 1000 ft körül van.
2015. jún. 7. 12:17
 2/6 anonim válasza:
Próbáld meg eltuntetni oket korrektorral, vagy van az a matrica! Gondolom sminkhez meg tudod mit kell venni, ha meg nem akkor ajánlom Móni szépségvilágat egy youtubos csaj!
2015. jún. 7. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:

a pattanásokat korrektorral el lehet fedni (csodát ne várj, de sokkal jobb lesz)

elsőre még egy szempillaspirált lehetne

és igazából ennyi, nem hiszem hogy így elsőre másra szükséged lenne

későbbre tust, ha tetszik

2015. jún. 7. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm még annyit hogy gondolom a DM-ben van korrektor tudnátok ajánlani hogy milyet vegyek ? egyébként nem vészes pattanások igazából már csak piros foltok azokat szeretném
2015. jún. 7. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:

a dm-ből a maybelline-t ajánlanám

az árban se vészes és szerintem jó termékei vannak

a catrise tényleg jó, de az a dm-ben nincs, a rossmanban viszont kapható

2015. jún. 7. 14:27
 6/6 anonim válasza:

Először is a legfontosabb, a pattanásokat nem lefedni kell, hanem eltüntetni/megelőzni lehetőségeinkhez képest, sok esetben egy kis korrektor is segít ( a korrektor szárít) , de a legalapvetőbb módszerek, almaecet, fogkrém,méz, só, teafaolaj, de ideje elkezdeni tonikot használni és rendszeresen tisztítani a bőröd hideg vízzel, ha még nem kezdted volna el.

Szerintem kezdő sminkeléshez bőven elég egy sima korrektor is, én az essence korrektort ( [link] ajánlanám.

Persze a kamaszkor sajnos ilyen, ez ellen nem tudnunk mit tenni, de folyamatos ápolással ha nem is csodákat, de látványos eredményeket lehet elérni. :)

2015. jún. 9. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!