Extra vilagos boru lanyok ti milyen pudert hasznaltok?
Figyelt kérdés
olyan puder kene ami mattit de nagyon vilagos fedese is legyen jo bar alapozo vagy bb fole hasznalnam tehat az nem fo szempont zsiros pattanasos a borom de nem kell nagyon szaritos legyen..az ara nem akarok tul sokat kidobni ra 2000ft alatt legyen mert meg valami ecsetet vagy szivacsot is kenevennem hozza azt se tudom meg milyet...es azfontos hogy ne fodrasz kellekesnel lehessen csak megvenni meg ne is rendelni kelljen neten hanem rendes drogeriaba dm muller..stb..2015. jún. 4. 14:31
1/10 anonim válasza:
Essence All about matt, ez átlátszó, ezért jó, mattít, tökéletes választás bárkinek.
Vagy a mülleres CV 2in1, a legvilágosabb jó lehet világos bőrre, van fedése is, habár egy púdernek nem ez a lényege. Arra az alapozó való meg korrektor.
2/10 A kérdező kommentje:
koszi utana nezek miket irnak roluk de meg johetnek valaszok ha valaki tud meg..:)
2015. jún. 4. 15:08
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon durván világos a bőröm, hintőport használok, szerintem az is jó x3
4/10 anonim válasza:
átlátszó púdert tudom ajánlani
de ha egy kis fedésre is vágysz, akkor az új rimmel lasting finish 25h púder legvilágosabbját ajánlom, 001 light porcelain. akciósan 2000 körül van, tartalmaz tükröt és szivacsot is, nedvesen alapozóként is használható elvileg.
5/10 anonim válasza:
Balea púdert használok, vagy a Rival de loopnak is van nagyon világos színe.
8/10 A kérdező kommentje:
koszii amugy a rimmel meg jo is lenne csak nagyon keves van benne..a tobbin meg gondolkozok.. ti mivel viszitek fel a pudert egyebkent?
2015. jún. 7. 18:11
9/10 anonim válasza:
Én púderecsetet használok, szebb az eredmény mint szivaccsal.
10/10 anonim válasza:
a rimmel tükrös púder 7 g, tényleg nem sok. a rimmel egy másik púdere, a stay matte 9 g asszem.
egyébként én szivaccsal viszem fel "press and roll" technikával, utána a felesleges ecsettel söpröm le. itt egy videó róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!