Alapozó világos bőrre? Vagy esetleg korrektor? Mit használtok ti?
Figyelt kérdés
Nagyon világos bőröm van, és még nem találtam olyan alapozót, ami passzolt volna hozzám. Az egyik nem fedett, a másik sárga volt, állag-illat téren sorra buktak a termékek...most a Garnier olajmentes színezett hidratáló krémjét használom, de ez is elüt, a nyakam és az alatta lévő terület fehéren világít :(
Mit javasoltok? Térjek át a korrektorra, és csak a problémás helyekre kenjem? Esetleg hasonló Hófehérkék, ti hogy oldjátok meg? Előre is köszönöm! 18/l
2013. ápr. 23. 17:55
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy tele bőrhibákkal akkor elég a korrektor.
Én Bourjois alapozót használok, én abból találtam világosat, de ha nem jó neked a sárgás árnyalat akkor ott van a MAC, meg hasonlók, abból tuti találsz jót.
3/6 anonim válasza:
Én is szinezett hidratálót használtam, szintén világos a bőrőm :) Illata is kellemes volt, engem a barackra emlékeztetett :D mostmár alapozót vettem, sötétebb, de nem vészes :)
4/6 anonim válasza:
Én por állagú púdert használtam, azt hiszem, Loreal-t de már nem emlékszem. 2000 Ft körül volt. :)
5/6 anonim válasza:
Én olajmentes Garnier BB krémet használok, és ha néha szükséges, akkor helyenként korrektort.
6/6 anonim válasza:
max factor cc cream 40-es fair árnyalatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!