Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik márkának van nagyon...

Melyik márkának van nagyon világos korrektora?

Figyelt kérdés

Pattanásra és az utána napokig megmaradó pirosodásra kellene. Púdert is szoktam a korrektor felé tenni az egész arcomra, de úgy is kiüt alóla a korrektor, pedig a legvilágosabb árnyalatú.

Szerintetek melyik márkának van a legvilágosabb korrektora?

2013. febr. 1. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Essence stay all day elég világos.
2013. febr. 1. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Isadorának van egy tekerős szemceruzához hasonló korrektora, az nagyon szuper, direkt pattanásra van, mert szaliciles. Én a natural árnyalatot használom a nagyon világos bőrömre, de létezik egy még ennél is világosabb árnyalat is. Az nekem már szinte fehérnek tűnt, azért nem azt választottam. Csak Douglasban lehet kapni, és elég húzós az ára, de megéri, mert nagyon tartós, és mivel kicsike a vége, célzottan lehet vele "rajzolni", nagyon sokáig elég.
2013. febr. 1. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Essence olcsó, de nem valami nagy szám. Ilyesmin nem érdemes spórolni, mert az arcunk megérdemel valami jó minőséget.
2013. febr. 1. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
bourjois
2013. febr. 1. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Catrice korrektor használok (Rossmannban vettem, kb. 1200 Ft volt). Ez jóval világosabb, mint az Essence korrektora, mellesleg a fedése is jobb.
2013. febr. 1. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Oriflame Very Me szinte fehér.
2013. febr. 2. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!