Lehet valakinek bármilyen problémája szemhéjtetoválástól?
Figyelt kérdés
Ha csak tudtok valakiről, az is érdekelne.2008. aug. 29. 17:01
1/6 anonim válasza:
Hát..nem hinném.Legfeljebb az ,hgy kiröhögték az utcán.Legalábbis én például, mikor meglátok egy nőt(rosszab esetben férfit) tetovált szemöldökkel(még jobb,ha a szája is körbe van tetoválva) akkor hirtelen nem tudom eldönteni,hogy nevessek, vagy sírjak kínomban...
2/6 anonim válasza:
Szerintem baja biztos nem, de sokat számít, hogy hogyan csinálják meg. Nekem az esküvőmre lett a szemöldököm tetováltatva, olyannyira élethű volt, hogy a saját anyósom nem vette észre. Én csak átüttem és szebbé tetettem az ívét. Ha szépen van megcsinálva nagyon esztétikus. Nem hallottam még hogy vkinek baja lett volna a szemhéjtetoválástól.
3/6 anonim válasza:
tyúkszeme pl. például biztos nem lehet tőle és a körömgomba sem jellemző...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az első kettő (értelmes) választ, a harmadiknak: tyúkszem gondoltam, hogy nem jellemző, meg körömgomba sem, de azért köszi, hogy próbálkoztál a segítséggel, értékelem.
Olyanra gondoltam, hgy egy bénább kozmetikus pl ütheti túl mélyre, ami esetleg gondot okozhat szemhéjnál- nem szemöldöknél. Vagy ilyesmi, ami nekem nem jut eszembe.
2008. aug. 29. 23:44
5/6 anonim válasza:
az "értelmetlen" komment írója : jó, egy percre sem szeretnélek megsérteni, de őszintén, ez így elég hülye kérdés első olvasásra...:P
6/6 anonim válasza:
Én egy hete tetováltattam a szemhélyam, és azóta lerövidült a reggeli sminkelés ideje. Imádom! A napokban megyek megcsináltatni az ajakkontúrt is, hiszen minden nap sminkelek, és épp a szemem vonalát volt nehéz álmosan megcsinálni, valamint a számat. Azóta egyszerűbb az életem.:) Csak elég fájdalmas volt, a szám miatt is rettegek, de nekem megérte. Viszont én nagyon természetesre csináltatom, így van is, meg szinte nincs is, és egyszerűbb rásminkelni, ha picit erősebbre akarom festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!