Nagyon gátlásos vagyok a testem miatt, van még valaki rajtam kívül akinek hasonló problémája van?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy kicsit kicsik a melleim, és a mellkas csontom kidomborodik. Ezért nem szép a dekoltázsom, mert látszanak a csontjaim :(:(
20 éves vagyok (lány) és emiatt nem volt még barátom, mert nem mernék levetkőzni előtte soha. Kivágott felsőket sem tudok felvenni, mert nem szeretném mutogatni. :'(
2011. márc. 1. 20:29
1/7 anonim válasza:
Úristeeen itt vagyok én. Én se veszem le a felsőmet most van egy pasi akit imádok és neki néha leveszem, de van emiatt elég "veszekedés". Tény a szex nem a legjobb nagykabátban és nem minden fiú viseli ezt el jól. Megértelek teljesen és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni. 24/L
2/7 just.me válasza:
Meg kell tanulnod elfogadni magad. Ha te nem fogadod el magad mástól se várd el.
Nekem kicsi melleim vannak és a lábaim se a legszebbek, mégis nyáron felveszem a szoknyát, és levetkőzöm a barátom előtt. Ha szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy. :)
3/7 anonim válasza:
Ej, lányok! Ha így álltok hozzá, nem is lesz barátotok soha.
4/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon kicsi mellem van és nagyon gátlásos is vagyok emiatt. Főleg azóta, mióta szültem, mert amíg szoptattam, addig gyönyörű, kerek, nagy melleim voltak 85-ös melltartókat hordtam, néha 90eseket, most meg ismét visszamentek a melleim 70/B-s méretűre, és hát eléggé bánt a dolog. A párom előtt le merek vetkőzni, pedig nagyon zavarnak a méreteim, de sokat segít, hogy neki így is tökéletes vagyok. Ha lenne rá elég pénzem, plasztikáztatnám magam, mert nagyon jó érzés volt, amikor volt dekoltázsom, nem csak mellkasom. :S :(
5/7 anonim válasza:
Nekem Fes mellem van. Egész gimiben zsákruhákban jártam. Aztán rájöttem hogy ha az ember nem próbál menekülni meg eltakarni magát, akkor egy idő után megtalálják azok akiknek bejön.
6/7 anonim válasza:
:) ugyan már. A legtöbb dolog, ami miatt gátlásosak vagytok, biztos, hogy SOKKAL jobban zavar titeket, mint másokat, sokkal szörnyűbbnek tűnik számotokra. Első válaszoló például, vajon a barátod miért akarná, hogy megint levedd a felsődet, ha olyan rémes lenne, amit látott? Szexben főleg marhára nem számítanak az ilyen kisebb szépséghibák, az nem a tökéletességről szól, legalábbis biztosan nem úgy, ahogy ti gondoljátok.
7/7 anonim válasza:
Örülnék neki ha kis mellem lenne és kilátszanának a mellkascsontjaim... Biztos nem ez az indok, amiért nem volt még barátod. :) Szerintem több barátod lehetett volna, mint nekem volt :D Hidd el... küldenék magamról egy képet neked, egyből megszeretnéd magad. ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!