Kezdő smink készlet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni sminkelni. Vegyes, zsíros bőröm van, erre szeretnék egy megfelelő, közepes fedésű alapozót vagy színezett hidratáló krémet esetleg bb vagy cc kérmet. Elsősorban valami olcsót max 2500 ft. Szem alatti karikákra is keresek valamit. Szeretnék még egy szájfényt ami nem ragacsos és lehet benn inni enni úgy hogy nem jön le egyből vagy nem szívja be a szám fél óra után, esetleg valami világos alig látszó rúzs. egy szemceruza is elkél azt hiszem. mit ajánlotok? 14/L

2015. máj. 9. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

essence waterproof gel szemceruza- nem kenődik egyáltalán!

Catrice Vitamine lip treatment- ajakszépítő szájfény.

Catrice tégelyes korrektora nagyon jó szem alattra is.

(ezek mind megvannak nekem, a szájfényt meg a szemceruzát másodjára vettem újra)

Világos rúzsnál Catrice és Maybelline-nél tudsz nézelődni. Alapozót életemben 1x hsználtam, abban nem tudok tanácsot adni.

Nézegesd a kremmania.hu-t.

2015. máj. 10. 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. máj. 10. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Alapozóból a Garnier BB krémjét ajánlom kombinált bőrre, nagyon jó! (Kb. ennyibe kerül, vagy kicsivel többe, de megéri rááldozni, én egy rakás olcsóbbat végigpróbáltam, de egyik szörnyűbb volt, mint a másik...)
2015. máj. 10. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jobb döntés lenne BB krémet használni:) pl nagyon sok jót hallottam a Garnier Pure Active BB krémjéről :) pl itt tudod 1800 Ft-ért megrendelni:

[link] Remélem segítettem :)

2015. jún. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!