Sminkkészletet milyet és miket vegyek?
Utálok sminkelni, semmim nincs és fogalmam sincs, melyik a jó, de legalább a szülinapomon szeretnék csajosabb lenni, párommal magabiztosabban, büszkébben elmenni szórakozni! (Sajnos sminkes nem dolgozik aznap!)
Kb. 3x voltam sminkelve, ezer krém meg minden, de napokig viszketett az arcom. Utáltam, mindent összekentem és nekem nem is tetszett a piros paca, amit a sminkesek odakentek az arccsontomra!
Magamat párszor kentem ki, az nagyon tetszett, de hamar lemostam, mert mindenhova odakenődött! Agyrém!!! Nem vagyok nő vagy nem tudom, de rendesen fájt! :-D Na, de majd most csak pislognak!!!! :)
Spirál, alapozó, szemre, szájra is kellene valami. Hol vegyek, milyet? Van a drogériákban bénáknak ilyen készlet? Kb. 3-4 ezret szánok rá, úgyis itt romlik rám, mint az előző csomag!
Bátyámtól szerencsére nem kapok kölcsön ilyesmit! :-D Más készletét se használnám, az milyen már..
Extra fehér vagyok, extra zsíros az arcom (4-5 órát matt Himalája szappan-tonik kombótól, de egy zsírosabb krém és vége..) és persze 200 pattanásom lett, de csak mert mennék valahova..
A szemem kékesszürke, fekete karakteres szemüvegem van. A szám ilyen meggy-barna keverék szín..
Szóval.. Mi az istent kenjek magamra? :-D SOS, megőrülök!!!
22L
Garnier BB krém (a hosszúkás tubusú) szerintem nagyon jó, nem is érezni hogy rajtad van, de mégis nagyon jól fed. Ebből 2 árnyalat van, "light" és "medium". Ezt nem hiszem hogy leizzadod, mivel nagyon vékonyan fed, de mégis szinte porcelánbőrt csinál. én imádom:) 2000 forint.
Tehetsz felé púdert, sőt, ha táncolni fogsz, ajánlott is - szerintem vidd is el, és ha átfénylik az alapozó, a helyszínen a púderrel tudod korrigálni. Értelemszerűen ecset is kell hozzá (vagy pamacs.)
Nekem az Essence "stay matt" (asszem ilyesmi a neve) nagyon bejött, ajánlani tudom! árnyalatot nyilván neked kell választanod:) ez egyébként asszem 1000 magyar pénz.
spirál- Lovely Curling Pump Up, Rossmannban kapható kb 600 forintos áron, nagyon szép pillákat csinál, esetleg Essence I love Extreme (egy ezres az ára), de ennek nagy a keféje és sok festéket vesz fel, ezért kezdőnek lehet nem a legjobb.
tusból én kínait használok, Vollaré "márka", és asszem 300 forintért vettem Euro Family-ben. De például a Lovely-nek (Rossmannban) van 500 körül tusja. azt még nem próbáltam:)
szemhéjpúderből nekem sok van, nem tudom milyen színeket szeretsz, de például nekem van egy Lovely-s palettám amiben halvány és sötét barna színek vannak, + ezüst, és fekete. Ezt leárazva 640-ért vettem, de nem hiszem hogy 800-nál több lenne.
Szájfény/rúzs- ebből az Essence-nek nagyon jók vannak, egy darab kb 600 pénzbe fáj. De én ezt a kettőt is gyakran kínaiból szerzem meg, és azokra sincsen semmi kifogásom.:)
Szerintem Rossmann-ba vagy Müllerbe menj, esetleg az eladótól is kérhetsz segítséget, nálunk pl a Müllerbe a sminkeknél mindig cirkál egy-két direkt kozmetikumokra specializált (nekem legalábbis nagyon úgy tűnik:D) eladó. Ők segítenek is, hogy milyen sminkek milyen árkategóriában vannak (én most az olcsóbból soroltam, mivel csóró vagyok de imádok sminkelni:D)
Szóval csak ügyesen, és ne félj segítséget kérni! Remélem azért én is tudtam segíteni valamennyit, illetve hogy nem túl bonyolult a válaszom! Legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!