Milyen szempillaspirált vegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Max. 1500 ft-ért kellene szempillaspirál, ami dúsít és hosszít is. Ne avonos, vagy ilyesmi legyen, mert nem akarok rendelgetni, inkább elmennék a boltba megvenni. Első szempillaspirálom lenne (amitől el is várok valamit). Köszönöm a válaszokat előre is. Válaszolóknak megy a zöld kéz.:)2014. aug. 7. 07:59
2/10 emma69 válasza:
én ezt használom, szerinem nagyon jó :) Kb pont 1500 lehet vagy valamivel kevesebb, nem tudom nem magyarba vettem.
3/10 anonim válasza:
Én a Maybelline spirálok híve vagyok, ezért ennyiért a Great Lash-t ajánlom. 1000Ft körül van. Nagyon jó spirál, évekig használtam.
4/10 anonim válasza:
miss manga, big eyes nagyon jók :)
5/10 A kérdező kommentje:
Én a Lovely Curling Pump Up-ot találtam a neten. Azt írják, olcsó és jó. Vélemények?
2014. aug. 7. 11:26
6/10 anonim válasza:
A lovely Curling tényleg iszonyatosan jó.. mindenféleképpen próbáld ki 600 Ft körül van. Én is használom és lekörözi a drága szempillaspirálokat. :)
7/10 anonim válasza:
Egyetértek a 6-os válaszolóval, nekem is olyan van és nagyon megéri, csak ajánlani tudom! :)
8/10 anonim válasza:
Nekem is megvan és én is szeretem. Szerintem abban nem csalódnál.
9/10 A kérdező kommentje:
Okés, a Lovely lesz, és még lehet megveszem mellé a rózsaszín csomagolású Lovely-t. Köszönöm szépen a válaszokat.♥
2014. aug. 7. 21:30
10/10 anonim válasza:
Nekem pont olyan van amilyet szeretnél :D és tökéletes <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!