Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy kezdő smink készletbe mik...

Egy kezdő smink készletbe mik kellenek és milyen áron?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Szempillaspirál,korrektor bőrhibákra,puder,esetleg valami lightweight alapozó,de ha baj van az arcoddal akkor jobban pigmentalt kell,szemhéjpúder,szemöldökceruza,szemceruza/tus,szájfény,szájrúzs,ecsetek.Érted itt most nincs ilyen,hogy mi nem kell,mert kb minden kell,csak nem az ilyen extraságok egyszerre,hanem minden dolog ami alapobol másnak is kellene,csak az alapszínek,egyszerübb verziók mert itt azon van a hangsúly,hogy megcsinálj minden "kötelezőt",de gyakorolj és elsajátitsd magad.Kifejleszd a technikát stb.Egy nagyon alap kinézetet akarsz elérni kezdetbe ha elsajátitod,meg belejössz variálhatsz aztán.Fontos,hogy olyan sminket vegyél most kezdetbe és máskor is ami:1. jó minőségü azaz nem fog elromlani legalább 10/15évig 2.nem tömje el a pórusokat a bőrnek lélegezni kell 3.Maga az anyag texturája pigmentációja,jellemzői tökéletesek legyenek számodra. 4.Az alapanyag bőrbarátok legyen és jó részük természetes kivonat stb. Nagyon nagyon nehéz ezt mind megtalálni egy termében és nem olcsó.A drogériás sminkek szemetek általában,elromlanak 1-2 és az összetétel ált. siralmas illetve a hatás is,de ugye olcsó.. aztán összeszámolod a tökéletes mennyivel drágább és 3x addig eláll stb...megéri a drágább ha jobb.Az arcra ami megy az nagyon fontos,hogy jó legyen és egészséges a bőrödre én aztmondom h ne nyirjad ki a pénztárcád terészetes natur kozmetikumot vegyel valahol dmbe vagy müller vagy maradnak a drága Laura Mercier,Yves Saint Lorant ezek bruttálisan jók mindenben textura pigmentáció alapanyag szóval tökéletes és nekem a nagyanyám vett még annó 1 YSL szemfestéket 40 éves kutya baja igaz h 30-40 euró de mái napig használató lehet van 3 euróért csak épp 2 év mulva a szemétben landol és káros a bőrömre is.A naturkomzetika jó a bőrre és nem drága ugy,hogy én azt javaslom neked kezdetbe aztán amit ajánlok ami tökéletes minden paraméterben később a M.A.C. alapozót és korrektort ne vegyel itt mert nagyon nem bőrbarát alapanyagokból van,de viszont brutálisan tökéletesen minden termékük és apró pénzbe kerül ezért a minőségért.Más cégek 4x ennyiért adnak ilyen minőséget.Ja és utoszo mindig kend az arcod meg tisztitsd smink előtt és utan és akkor minden oké lesz.
2015. jan. 18. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi sokat segítettél :)
2015. jan. 18. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak mennyiségbeli és nem minőségbeli különbség van a haladó és kezdő sminkkészlet között. Egy alap sminkhez szerintem alapozó, korrektor, szempillaspirál, ajakápoló és szájfény kell. Emellett lehet játszani szemceruzával, szemhéjpúderrel (natúr színekkel - értsd: vaj és barnás színek, kezdőként nem kell füstös szemmel kísérletezni). Aminél különösen fontos a minőség az az alapozó és a szempillaspirál szerintem. Ha Pesti vagy akkor az Ó utcai sminkboltba keresgélj alapozót! :)
2015. jan. 18. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:
neked is köszi :) és sajnos nem pesti vagyok :/
2015. jan. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!