Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy kezdő sminkesn...

Szerintetek egy kezdő sminkesnek milyen termékeket kéne venni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Függ attól, hogy milyen arctípusod van, milyen színekkel.

Általánosan:

szemceruza

alapozó

púder

szempillaspirál

szemhélypúder

tus

pirosító

2014. jan. 26. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kezdő sminkkészletbe ezek illeszthetőek be a legjobban:

- BB vagy CC krém (nem fednek olyan jól, mint az alapozó, de egységesíti a bőrt, könnyed, nem kelt maszkos hatást).

- Korrektor (szem alatti karikákra, illetve pattanásokra).

- Púder.

- Szempillaspirál (hétköznapi sminkhez nem kell túlságosan is dúsító, hosszabbító spirál).

- Szemceruza

- Szemhéjpúder (legegyszerűbb egy 3 vagy 4 részből álló palettát venni, így nem kell bajlódni a színek összeállításával, ezek általában harmonizálnak egymással. Alap sminkkészletbe egy natúr barnás, bézses árnyalatokat tartalmazó paletta tökéletes).

- Ajakápoló, esetleg szájfény.

Ha ezek meg vannak már nagyon sokféle sminket el lehet készíteni, főleg, ha még jó ecseteid is vannak hozzá. :)

2014. jan. 26. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadat sminkeled akkor: alapozó,korrektor,púder,arcpirosító,szemceruza,szemhéjfestékek a kedvenc színeidből,spirál,rúzs,szájfény.

Ha a sminkeléssel foglalkozol,ugyanezek csak mindegyik több árnyalatban. Plussz: ecsetkészlet,sminkfixáló,szemöldökárnyaló.Más most nem jut eszembe,de biztos kihagytam vmit. Mert nekem mint sminkesnek is rengeted cuccom van. :)

Bár nem vagyok abban biztos,hogy a kérdésed erre irányult-e vagy esetleg márkanevekre lennél inkább kíváncsi?!

2014. jan. 27. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!