A kefében rejlik a titok?
A kérdésem az lenne,hogy a szempillaspiráloknál a kefétől függ,hogy mennyire lesz dús/hosszú/ívelt a szempilla?
De akkor mégis miben különbözik egy drága és egy olcsó spirál,ha ugyan olyan a keféjük?
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy ha a kefében van a titok,akkor milyen fajtájú kell,ahhoz,hogy hosszú,ívelt pilláim legyenek?
Aki tud képet is linkeljen!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
Nekem meg az jön be, ami nem sörtés, hanem ugyanabbol az anagbol vannak pöckök is, mint a gerinc. ezen belül is maxfactor masterpiece max, lash effect, és sztem ez az új se lehet rossz.
Ha olcsóbbat kersel, akkor passz :D
én az astor volumetrix-et szeretem nagyon, annak egysoros a keféje, és szép lesz tőle a pillám nagyon
itt a link: [link]
Nekem ez a kedvencem. Kenterbe veri a több ezer forintos spirálokat. Gyönyörű nagy és ívelt pillát csinál. (A sajátom kicsi, egyenes, és világos színű.)
18:21
és ez a cucc mennyibe került? *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!