Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A kefében rejlik a titok?

A kefében rejlik a titok?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne,hogy a szempillaspiráloknál a kefétől függ,hogy mennyire lesz dús/hosszú/ívelt a szempilla?

De akkor mégis miben különbözik egy drága és egy olcsó spirál,ha ugyan olyan a keféjük?

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy ha a kefében van a titok,akkor milyen fajtájú kell,ahhoz,hogy hosszú,ívelt pilláim legyenek?

Aki tud képet is linkeljen!

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2010. febr. 23. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

nekem az ijesmik jók és tök hosszu lesz tőle a szemem pillája:]

16/L

2010. febr. 23. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
én az avon super shock-raa esküszöm.
2010. febr. 23. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg az jön be, ami nem sörtés, hanem ugyanabbol az anagbol vannak pöckök is, mint a gerinc. ezen belül is maxfactor masterpiece max, lash effect, és sztem ez az új se lehet rossz.

Ha olcsóbbat kersel, akkor passz :D

2010. febr. 23. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:

én az astor volumetrix-et szeretem nagyon, annak egysoros a keféje, és szép lesz tőle a pillám nagyon

itt a link: [link]

2010. febr. 24. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez a kedvencem. Kenterbe veri a több ezer forintos spirálokat. Gyönyörű nagy és ívelt pillát csinál. (A sajátom kicsi, egyenes, és világos színű.)

2010. febr. 24. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:

18:21

és ez a cucc mennyibe került? *-*

2010. febr. 24. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó helyett válaszolok, olyan 1500-2000 Ft. Én is ezt a fajtát akarom most kipróbálni, mert amit eddig használtam, elég drága (és nagyon is jó!!!!). A L'Oreal telescopic-ot használtam. Nekem csak az a problémám, hogy szőke a szempilláim vége és olyan, mintha nem is lenne, pedig tök hosszúak. :D Ha valami olcsóbb spirállal festem ki, akkor a szemöldököm alá "felkenődik", a telescopic nem volt ilyen. Most kíváncsi vagyok, h a maybelline is ilyen jó lesz-e.
2010. febr. 25. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!