Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi értelme van a titok zokninak?

Mi értelme van a titok zokninak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
nem töri a cipő a lábadat és nem melegít nyáron a hosszú zokni
2010. jún. 19. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Hogyha olyan cipőt veszel fel amiből hülyén néz ki ha kilátszik a zokni, akkor húzol titokzoknit.

Én feketét szoktam a tornacsukám alá amikor halásznadrágban vagyok, valljuk be, nem nézne ki jól egy normál zoknival.

2010. jún. 19. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Sportcipőhöz és halásznadrághoz érdekesen nézne ki a hosszú

zokni,

2010. jún. 19. 10:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk én férfiként biztos nem vennék fel halásznadrágot, mert számomra elég nőies ez az öltözet. Ha pedig már vettem fel zoknit/amit mindig szoktam/ miért ne látszódjon ?
2010. jún. 19. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Egy értelme van: hányásra készteti a férfi népességet.
2010. jún. 19. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
A titokzokninak az a lényege, hogy ne izzadjon/büdösödjön be a lábad a cipőbe, de ne látszódjon ki a cipődből, mert hülyén néz ki.
2010. jún. 19. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Szóval akkor te +30°C-ban is hosszúnadrágban- és zokniban vagy?
2010. jún. 20. 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Én 30 fokban rövidnadrágban és olyan zokniban vagyok, ami látszik. Úgy gondolom, ha ez a zokni sok éven keresztül megfelelt az emberek számára, anélkül, hogy azt mondták volna, hogy hülyén néz ki mert látszódik akkor számomra ezután is meg fog felelni.
2010. jún. 20. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a kérdező mondja. A titokzokni egy eléggé felfújt, hypeolt dolog, minimális az a hatás, amennyivel "jobb", a látvány csak a nőket zavarja (márhogy kilóg egy zokni a cipőből, engem speciel pont az zavar, ha valaki mezítláb hord cipőt), viszont ha meglátod mi van a lányon, egyből elfog a hányinger. Hihetetlenül szar az a ruhadarab.
2010. jún. 20. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:

szimplán divat

régen nem volt ilyen, most meg igen

2011. máj. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!