Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi értelme van most Converset...

Mi értelme van most Converset hordani?

Figyelt kérdés
Nekem is volt Convers csukám,el is adtam rögtön mert kényelmetlen volt.
2011. júl. 26. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hé, te tudtad, hogy szokták a cipőket méretezni? tehát valakinek 38-as, valakinek 41-es. hogy neeem? ja, hát akkor azért volt kényelmetlen! dejó, ma is tanultál valamit:)
2011. júl. 26. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy tornacipőben mi a kényelmetlen? :O :O

Szerintem azért hordják sokan (nem a divatmajmok) hanem akiknek úgy igazából tetszik mert kényelmes, és sok mindenhez fel lehet venni.

2011. júl. 26. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Converse és kényelmetlen egy mondatban nekem nagyon fura:D
2011. júl. 26. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, még valami.

anyu egész életében ilyen 20 000 forintos extra kényelmes gyógypapucsokban járt(tényleg nagyon kényelmesek) aztán egyszer csak lement a conversemben a boltba, és nem akarta levenni, ott áradozott arról, hogy milyen rohadtul kényelmes:DDDD

2011. júl. 26. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a Converse maximum akkor kényelmetlen amikor megveszed és először van rajtad, mert még nem tágult ki.. de utána nagyon kényelmes és praktikus cipő.
2011. júl. 26. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez elég fura :D max azért volt mert nem szokta meg a lábad de ha rögtön eladtad esélyt se adtál neki.. én 4 éve hordok converse cipőt imádom őket jól néz ki kényelmes szinte bármihez feltudom venni sok féle van.Szinte minden színbe és tök jól érzem magam benne. :)
2011. júl. 26. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt,hogy most??...

És hogy lenne már egy Converse cipő kényelmetlen??

2011. júl. 26. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Jéé... Fél éve hordok Converse cipőt, de néha nekem is kényelmetlen. Bár, én direkt akkor veszem fel, ha tudom,hogy sokat fogok járkálni, meg persze ha az idő engedi. Viszont egy magassarkúhoz képest igazi felüdülés.^^

Amúgy azért, mert nagyonnagyon szeretem a csukámat, szerintem jól néz ki. Plusz elég sok mindenhez megy... Bár túrázni nem indulnék el vele.

2011. júl. 26. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme van Nike-t,Pumát hordani? Az is szét megy egyszer,,az is márka
2011. júl. 26. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem megkaptad a választ ;)

Mert MINDENKI azt hordja.

2011. júl. 26. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!