Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engem a Malu Wiltz "krém"-et...

Engem a Malu Wiltz "krém"-et (alapozó) vásárolni? Csak neten keresztül és kozmetikustól? Vagy esetleg nagyobb drogériákban, pl müllerben? és h lehet eltávolítani, ha annyira jól fed? Van hozzá vmi méregdrága lemosó?

Figyelt kérdés
Gondolom, h DM-ben és Rossmannban nincs. Esetleg máshol...
2010. febr. 22. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Kozmetikus vagyok, és a Mali Wiltzeket az Alveolában lehet megvenni, ami egy kozmetikus szakmai bolt, csak a szakmában dolgozók tudnak vásárolni (kozmetikus, fodrász). Szóval szerintem kozmetikussal beszélj, hogy tud-e neked hozni.

Tapasztalom nincs vele kapcsolatban, de szerintem jó termékek. (púdert használ egy barátnőm)

2010. febr. 22. 17:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, bár elég értelmetlenül sikerült leírnom a kérdésem.
2010. febr. 23. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!