A por vagy a krém alapozó az előnyösebb?
Figyelt kérdés
(előnyök/hátrányok)2008. dec. 5. 17:28
1/12 anonim válasza:
Én a krémet szeretem!Bár elég ritkán használok...
2/12 anonim válasza:
Én csak télen használok alapozót, hogy a hideg széltől megvédje az arcbőrömet. Ezért nekem a krém a favorit, a por télen mégjobban szárít, nyáron eltömíti a pórusokat.
3/12 anonim válasza:
én általában ( elég ritkán XD ) porosat használok, de sztem is a krém jobb :D
4/12 anonim válasza:
Krém, vagy kompakt. A por lepereg rólam, szárít és tömít.
5/12 anonim válasza:
A kettőnek más a funkciója.A krémes alapozó nagyjából elfedi a bőrhibákat és egyöntetűvé teszi az arc színét.A porpúder fixálja az alapozókrémet,és meggátolja,hogy zsírosan csillogjon a bőröd.Ettől még nagyon jól fog szellőzni a bőröd.A kompakt(préselt)púder viszont tényleg eltömi a pórusokat,ilyet ne használj.Télen tegyél fel alapozót és rá laza porpúdert,nyáron max.kevés korrektor a bőrhibák elfedésére és porpúder.
6/12 anonim válasza:
krém a száraz bőrre a por meg inkább a zsírosabb bőre lenne jó sztem:)
7/12 anonim válasza:
Nekem a kompakt vált be. A Malu Wilznek van nagyon jó kompaktja. Ja, és nem tömít, szép a bőröm. Viszont azt tudd, hogy rendszeres napi használattal mindegyik csak árt.
8/12 anonim válasza:
ha a bőröd száraz, jobb a krém..
9/12 anonim válasza:
A por zsíros bőrre eléggé bukó mert eltömíti a pólusokat. Inkább a krém alapozó fölé kell egy pici púder hogy ne legyen csillogó-zsíros hatása.
10/12 anonim válasza:
Én krémeset használok, jól fedi a bőrhibáimat....Sajna olyanom is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!