Hogy lehet ilyen az arcbőröm? Mivel kenheti? Alapozó, krém v mi?
2011. jan. 24. 20:57
1/11 anonim válasza:
hát vagy ennyire szép a bőre, vagy alapozó, de szerintem inkább alapozó.
2/11 anonim válasza:
ő alapozó. nekem viszont van osztálytársam akinek alapzó nélkül még ennél is szebb a bőre. semmi patti, semmi mitaszer, semmi tág pórus. olyan mint az alkarom alsó részén, komolyan. szerintem genetika ez már.
3/11 anonim válasza:
Alapozó. De nagyon csúnya szerintem, ahogy így csillog. :|
4/11 anonim válasza:
szerintem is messziről szép az arca, de lehet ha közelebb mész meglátod a vastag vakolatot. én sokszor járok így h látok egy szép arcút messziről és amit meglátom közelről..... :O
L*-*
5/11 anonim válasza:
Tuti alapozó... attól fénylik így az amúgy szép bőr. Nekem nem tetszik...
6/11 anonim válasza:
Alapozó. Meg lehet egy kis Photoshop is.
7/11 A kérdező kommentje:
És hogyan kell így kisminkelni magunkat? Miket használhatott?
2011. jan. 27. 17:47
8/11 anonim válasza:
betudod még1x linkelni a képet? nekem nem jön be :S
9/11 anonim válasza:
szemceruza , szempillaspirál és esetleg fekete szemhéjpúderrel árnyékolás felső szemhéjon . kb ennyi meg rengeteg alapozó ( szerintem am ez photoshop...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!