Frissen lyukasztott fülbe belemegy a 2mm "fültágító"?
persze, én is csináltam már magamnak fülbevalót meg pár piercinget is. legcélszerűbb az lenne, ha egy branül tűt vennél, gyógyászati segédeszköz boltokban elvileg lehet kapni. valami nagyobb méretet, 1.7 vagy 2.2 lenne neked jó, attól is függ, milyen ékszered van. ez steril, egy tű rajta egy műanyag burkolattal. ha átszúrtad a füled, a tűt kihúzod a műanyagból, és azon át lehet vezetni az ékszert. mindenképp fertőtlenítsd le a füled előtte, mondjuk sebalkohollal, és inkább gumikesztyűben csináld, de ha nem, mindenképp tiszta kézzel, az ékszert is fertőtlenítsd le. ha magadnak csinálod, az kicsit lassabb, és fájdalmasabb, ezért szerintem kérd meg egy bátrabb ismerősödet, hogy szúrja át. a fülcimpát könnyű átszúrni, ha betartod azokat a higiénis dolgokat, amiket írtam, elrontani nem lehet szerintem :)
meg lehet csinálni biztosítótűvel is (ezt is fertőtleníteni persze) csak kevésbé szép, tiszta és egyszerű munka :D
ha kérdésed van, írj nyugodtan :)
gyógyszertárban nem szokott lenni, inkább gyógyászati segédeszköz boltokban. de ott sincs mindben, ha mégis van, 500 ft alatt kapsz egyet. :)
így néz ki, neked ezek közül a narancssárga kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!