Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány mm-ig nő össze a fültágít...

Hány mm-ig nő össze a fültágító után a lyuk?

Figyelt kérdés
Csak nemrég kezdtem tágítani, most vagyok 3 mm-nél, de max. 4 mm-es fülcsigát akarok. Viszont tartok attól, hogy nem nőne őssze, ha majd megunom, vagy más okból már nem akarom hordani. Sok helyen olvastam, hogy 1 cm-ig összenő, míg egy barátomnak a 8 mm-es se nőtt össze rendesen, olyan lyuk maradt a helyén, hogy átlátni rajta, pedig már nem ma hagyta abba. Személyes tapasztalat alapján nektek hány mm-es fültágítótok volt, és összenőtt-e rendesen, olyanra, mint amilyen a normális fülbevalónak szúrt lyuk? Köszi a választ!

2015. ápr. 2. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Nem biztos benne, hogy élete végéig akarja hordani, de azért megcsináltatta. Hehh :D Igazán megfontolt vagy, mondhatom! Ugyanolyan biztos nem lesz a füled, mint volt, hisz a fülbevaló nyoma is örökké megmarad.
2015. ápr. 3. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem biztos, hogy az én akaratomon fog alapulni az, hogy hagynom kell összenőni. Előfordulhat, hogy olyan munkahelyet találok, ahol nem tolerálják. Vagy ahogy az idők során változok én is, úgy változik a stílusom is, és nem biztos, hogy 20-30 év múlva is tetszene. Sajnos nem látok a jövőbe. Örülök, hogy Neked ez megadatott, és olyan biztos vagy benne, hogy majd 70 évesen azzal a fültágítóval fogsz meghalni, amit tizenévesen beletettél a füledbe.

A kérdésem pedig úgy hangzott, hogy összenő-e a 4 mm-re kitágított lyuk olyan méretűre, mint a normális fülbevalónak szúrt lyuk, vagy esetleg lógni fog, illetve megmarad olyan méretűnek a lyuk, hogy átlátni rajtam. Egy szóval sem mondtam, hogy olyan sértetlen fület, mint újszülött koromban. Pláne nem fültágító után.

2015. ápr. 3. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Félreértettél, nincsen fültágítóm, és nem is akarok, ezzel arra céloztam, hogy a fültágító szerintem hülyeség, de mindegy.

A válasz a kérdésedre: Szerintem igen, ez még lehet, hogy összenő.

2015. ápr. 3. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Mármint a 3-4 mm-esre értem.
2015. ápr. 3. 19:03
 5/10 anonim válasza:
Nekem is 3mm-es most a fülem és ez a lyuk még olyan pici, hogy lógni semmiképp sem fog, és ha fülbevalót raknál bele, az sem csúszik át rajta csak úgy.:) ha nem akarsz nagyobbat akkor ne aggódj ezen, de még ennél nagyobb is összemegy, csak vigyázz a füledre és lassan tágítsd, különben nagyon szétcseszed a szöveteket. (egyébként meg emberfüggő, mindenkinek másmilyen a bőre, de mint mondtam, ekkora fül esetében nem érdemes aggódni, hogy hogy fog kinézni, ha kiveszed a tágítót.)
2015. ápr. 3. 23:45
 6/10 anonim válasza:
Hat, egyik ismerosomnek fel ev alatt forrt vissza a 16mm es:)
2015. ápr. 11. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Te is csak divatbol csinalod a fultagitot, mint az emberek nagyresze. Egyszeruen gusztustalan amit muveltek. 4 miliset minek csinalsz, ha ugyis kiveszed? Jaaa, a divat miatt..

Megmagyarazhatnad nekem, hogy ha ugy is kiveszed akkor miert kinlodsz vele?

2015. ápr. 13. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a segítőkész válaszokat!

Kedves Utolsó, talán mert így tetszik? Így tetszem magamnak, így érzem jól magam, véleményem szerint ez illik nekem? És nem, nem divatból csinálom, sosem követtem a divatot, ezt tudja mindenki, aki egy kicsit is ismer. Ja, bocsi, Te nem ismersz, csak akkor azt nem értem, milyen alapon ítélsz el.

És ez a "minek kínlódsz vele, ha úgyis kiveszed" felfogást meg már végképp nem értem. Minek eszel, úgyis megéhezel? Minek csinálsz bármit is, ha úgyis meghalsz egyszer? Vagy például minek írsz kommentet egy olyan kérdés alá, amire bár a választ nem tudod, de jól leolthatsz egy ismeretlent? Ettől most jobban érzed magad? Szomorú ember lehetsz.

Sajnálom, ha az ÉN fültágítóm zavar Téged, sose legyen nagyobb gondod az életben. Javasolnám, keress magadnak valami hobbit, mert azzal elütni a szabadidőd, hogy gyűlölködő kommenteket írsz mások kérdése alá... hát, nem valami produktív. Tisztelettel!

2015. ápr. 14. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért :D meg már nem mostani kérdés, de kár, hogy a kérdező válaszait nem lehet likeolni... :D komolyan nem értem én sem, biztos nincs egy olyan ember a Földön, akinek élete végéig bent marad a tágító a fülében, de akkor meg minek kínlódott vele??? :D Egyesek akkora gyökerek tudnak lenni. Bocsi, de ezt most le kellett írnom. :D
2016. szept. 4. 16:36
 10/10 Essza válasza:
Szia. Nekem 8mm-es fültágítóm volt mindkét fülemben. És teljesen össze nőtt,már fülbevalót hordok. De gondolkozom, hogy újra tágítom.
2019. máj. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!