Fultagesz segitseg?

Figyelt kérdés
Hali sracok, elkezdtem ma tagitani a fulem. Eddig lemertuk a fulbevalom 1-1,2mm es volt, most egy 1.6 vagy 1,8 as tusket raktam bele. Meddig hagyjam benne? Mert mar megvan a tobbi is(a kovetkezo 2mm). Azt tudom h havi max 2mm et lehet tagitani de ugye ez a kezdet:D par nap 1-2 het vagy mennyi ideig?:D mert az a 0,4mm nem sok szerintem meg tagitani.

2015. ápr. 11. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én règen tágítottam. Sok tapadztalatom van. Igazából én nem tudtam, hogy max 2 mm-t lehet havonta, én úgy csináltam, hogy akkor váltottam, amikor tudtam rajta aludni és húzgálni is tudtam fájdalom nélkül. Akkor meheT nagyobb. Ha gyorsan nagyot nyújtadz rajta akkor az idő ameddig nem tudod váltani sokáig is húzódhat. Figyelj a rendszeres tisztításraa. Ha netalántán vérezne vagy gennyezne el ne kezd piszkálni. Amint megszárad vedd ki, tisztíts kend betadinnal és tedd vissza. Ha van kérdésed még priviben megtalász. És csak óvatosan :)
2015. ápr. 11. 20:15
 2/2 anonim válasza:
Szia nekem mindkettő fülem kíván tágítva 12-re és nekem meg volt kb másfél hónap alatt. Ameddig fájt a fülem addig benne hagytam. Szerintem az elején volt csak vészes. Amúgy ha kenegeted gyorsabban gyógyulgat. Én akkor álltam le mikor már teljesen kitágítottam. És akkor még csúnya volt de ma már nagyon szép a fülem :) És az előttem szóló is jól mondta hogy amikor mozgatni tudod akkor már jó.
2015. ápr. 19. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!