Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » EMOs fiú vagyok, hogyan...

EMOs fiú vagyok, hogyan sminkeljem magam?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 10:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%
Az előttem lévő hozzászóló szörnyen ír. Monydjuk magyarórán biztos nem. Csak hát ez "menő" egyes körökben... Én lány vagyok és leundorítózom azt a srácot aki sminkeli magát, az emokat meg főleg. Ja, itt láttam, hogy valaki írta, hogy az emo parasztos. csak ugy szólok hogy az "emotional" szóból ered, vagyis az imo a parasztos. És a kérdésre válaszolva az emok fekete szemceruza (de csak fölül) és néha*néha körömlakk... ennyi. más nem kell. mondjuk szerintem semmilyen smink nem kell egy fiúra. lehet lepontozni mindenért.
2008. szept. 2. 17:26
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Ne bántsátok már, biztos tuti fiatal és megy a divat után. Majd kinövi, pár év és röhög az egészen. Ha meg esetleg nem, akkor az már más eset.
2008. szept. 8. 09:04
 13/31 anonim válasza:
96%
sehogy!!! egy pasi ne sminkelje magát...
2008. szept. 10. 18:03
 14/31 anonim válasza:
90%

Osztom az előttem szóló véleményét, és szerintem ßuziság ha egy fiú a metroszexuális melegdivatot követi, az emo is ez, legfeljebb letagadják, sokszor önmaguknak is.

Lehetnék bunkó és mondhatnám hogy láncfűrésszel... De inkább kérlek maradj normális és OK. Nagyon nem frankó az ha lealacsonyodsz emo szintre csakhogy kövesd a "divatot"....

2008. okt. 24. 17:38
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
hát.... ehez csak gratulálni tudok:| szerintem nem kell smink... egyszerübb ha tőből levágod a fejed:) szerintem ez segíteni fog:) csókszi^^
2008. nov. 11. 16:05
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Fúj,minek van farkad ha úgy is lánynak akarsz kinézni?????
2008. dec. 10. 18:15
 17/31 anonim ***** válasza:
59%
alul kihuzod a szemed és a szemhéjadon is azt ennyiii
2008. dec. 14. 14:55
 18/31 anonim ***** válasza:
21%
Nyugodtan sminkeld magad imádom az emot vastagon huzd ki fekete szemcerkával a szemed szemedre meg fekete szemhélypuder és szempillaspirál:) Hogyha az arcod pattanásos akkor használj korrektort!!!
2009. júl. 11. 21:12
 19/31 anonim ***** válasza:
25%
Basszus lehet lepontozni de mindenki mást szeret és azért mert emo nem a divatot követi csakis és hogyha egy fiú nem durván de jól sminkeli magát akkor nyugodtannnn !! előzö vok:D am fekete körömlakk is mehet:D
2009. júl. 11. 21:15
 20/31 anonim válasza:
27%

Fekete szemcerka,körömlakk...

Nekem naon bejönnek az emos srácok!!! :D

2009. aug. 19. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!