EMOs fiú vagyok, hogyan sminkeljem magam?
Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 10:43
1/31 anonim válasza:
helló:) segítenél nekem emos lánnyá válni? írj privit, ha van kedved;)
2/31 anonim válasza:
Hát... fogsz egy fekete szemceruzát és kihuzod vele a szemed, legyen ennyi elég, nem kell tulzásokba sem esni...
3/31 anonim válasza:
latom ujabban mar a fiuk is sminkelik magukat ami szerintem kicsit gaz...de ha annyira ragaszkodsz hozza egy szemceruzaval ha lehet ne feketevel mert az non eros vmi sotetszurkevel inkabb huzd ki a szemed alatt a szempillak tovenel es meg kihuzhatod a felso szemhejad belso szempillak alatti reszen.A szemhelyadra ne rakj semmit mert az tok gaz...egy fiu legyen fiu
4/31 paris hilton válasza:
Kérd kölcsön anyád sminkcuccait és az összeset kend a hullafehér fejedre.
5/31 anonim válasza:
Kérlek, sehogy!!!!!! (És most lehet nullázni :))
6/31 anonim válasza:
max szemcerka es fekete szempillaspiral, mokeszra korrektor, legalabb is az egyik srac ismerosom ezeket hasznalja
7/31 anonim válasza:
Hát elvileg fekete szemcerka, körömlakk etc...
Mellesleg 16 éves lány vagyok, nincs semmi problémám az emokkal, de sikítva elrohannék, ha leszólítana egy kisminkelt srác:D:D
8/31 anonim válasza:
bazzzz sehogy!!! fiú vagy..könyörgöm, a fiú pedig nézzen ki annak..
9/31 anonim válasza:
ha akarsz normális csajt sehogy!!!!! ja és bocsi le lehet pontozni nem izgat de am te csak divatból akarod nem? és bocsi de imo az emo tul parasztos
10/31 anonim válasza:
Olyan niincs h emós olyan wan h emo.Nahde sztem húzd ki alul egy pici wonallal,a szempillád töwénél szemhéytussal,a szemhéyadat feketére fesd..Körmeidet is feketére..Deh ne widd túlzásba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!