Műköröm letörhet-e?

Figyelt kérdés
A műköröm (éppített, műkörmösnél) előfordulhat-e, vagy normális-e, hogy a felrakás után két nappal az egyik letörik? ( nem csináltam tulajdonképpen semmi veszélyeset vele, hogy letörjön. ) Ha nem normális, akkor van rá esély, hogy a műkörmös ingyen kijavítja?
2015. ápr. 16. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Letörnie nem kéne, csak akkor, ha valami olyat csinálsz. Nem minden körmös cseréli ki ingyen, van, aki pénzt kér az ilyen balesetek utáni cseréért is. Hívd fel a körmösöd, és beszéljétek meg.
2015. ápr. 16. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha 2 nap után sérül, akkor az a körmös hibája. Valószínűleg a c ívvel vannak gondok. Menj vissza.
2015. ápr. 16. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott letörni,ha már le van nőve és alá nő az eredeti. Volt olyan,hogy letörtem hamarabb,és akkor ingyen megcsinálta a körmösöm.
2015. ápr. 16. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem teljesen kabátfelhúzásnál(széldzseki) konkrétan leesett az egész műköröm az egyik ujjamon egészben...visszamentem, hogy sorry de 2napja lett csinálva,legyenek szívesek megcsinálni..ingyen megcsinálták szó nélkül...

valszeg nem kezelte le rendesen a kezed és saját körmöd előtte, illetve fellevegősödött menet közben a műköröm,azért tört le..vagy mert béna anyaggal dolgozott

2015. ápr. 16. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Na vissszamentem és ingyen megcsinálta újra.

Köszi nektek a kommenteket. :)

2015. ápr. 17. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!