Műkörmösök, melyik márkát?
Elég kezdő vagyok
Perfect nails-es átlátszó és körömágy hosszabbító zselém van, ilyen az ecsetem is 6#
reszelőm minden fajta, Cn, Profinails , stb
A lámbám Cn-es
a primer-rem is.
sablonok eddig Cn-esek
Mivel kezdő vagyok és csak otthon dolgozok egyenlőre magamnak barátnőknek , és ingyen, így ezek elég drágák számomra,
Hol érdemes és mit venni.
Hallottam olyat hogy a Crystal nailsnál a géllackok rosszak , de a zselék a legjobbak.
Nyár fele akarok egy nagyobb bevásárlást nem igazán tudom mire lenne kereslet
akril festékeket akarok, köveket
most köröm lakkal festem a körmöket , nem zselével, vagy gél lackkal.
de francia végeket lakkal?
szerintem barátnőknek ne csinálj körmöt, mert lerohad az ujjuk. maj pár hónap múlva.
moyra-t tudom ajánlani.
lakkal a fedőlakk nem kompatipbilis.
Szia!:)
Az én testvérem sokáig műkörömépítő volt, csak sajnos a túlbuzgó életformája miatt nem jutott már rá több ideje. Ő mindig a Crystal Nails termékeit használta - zseléknél, és géllakkoknál is. Én is géllakkoztam, én innen rendeltem anno: [link]
Nem volt semmi gondom a termékekkel igazából, bár nem csináltam túlságosan hosszútávon a dolgot. :)
A moyra, cn, pn, bb ugyanaz a minőség, csak változó a marketingstratégiájuk. A cn nagyon tolja magát, ezért van annyira köztudatban. Mind a 4 cégtől vannak anyagaim, egyikkel sincs nagy probléma.
A műköröm pedig drága hobbi, ez van.
Én elég régóta körmözöm CN anyagokkal, a géllakkoknak sincs semmi bajuk. Minden a megfelelő előkészítésen múlik.
Próbáltam más márkák anyagait is, de visszatértem a CN-re, mert jobban megéri. A vendégeim is ezt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!