Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmösök, melyik márkát?

Műkörmösök, melyik márkát?

Figyelt kérdés

Elég kezdő vagyok

Perfect nails-es átlátszó és körömágy hosszabbító zselém van, ilyen az ecsetem is 6#

reszelőm minden fajta, Cn, Profinails , stb

A lámbám Cn-es

a primer-rem is.

sablonok eddig Cn-esek

Mivel kezdő vagyok és csak otthon dolgozok egyenlőre magamnak barátnőknek , és ingyen, így ezek elég drágák számomra,

Hol érdemes és mit venni.

Hallottam olyat hogy a Crystal nailsnál a géllackok rosszak , de a zselék a legjobbak.

Nyár fele akarok egy nagyobb bevásárlást nem igazán tudom mire lenne kereslet

akril festékeket akarok, köveket

most köröm lakkal festem a körmöket , nem zselével, vagy gél lackkal.

de francia végeket lakkal?

2015. ápr. 1. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

szerintem barátnőknek ne csinálj körmöt, mert lerohad az ujjuk. maj pár hónap múlva.

moyra-t tudom ajánlani.

lakkal a fedőlakk nem kompatipbilis.

2015. ápr. 1. 22:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Már miért rohadna le? kevésbé primitíven nem lehetett volna írni?
2015. ápr. 1. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Moyrát ne vegyél mert az sz*r. :) A Crystail Nails-nál a gél lakkok-al semmi baj szerintem nagyon is jók én csak ezt a márkát szeretem meg a BrillBird-et. :)
2015. ápr. 1. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Az én testvérem sokáig műkörömépítő volt, csak sajnos a túlbuzgó életformája miatt nem jutott már rá több ideje. Ő mindig a Crystal Nails termékeit használta - zseléknél, és géllakkoknál is. Én is géllakkoztam, én innen rendeltem anno: [link]

Nem volt semmi gondom a termékekkel igazából, bár nem csináltam túlságosan hosszútávon a dolgot. :)

2015. ápr. 1. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miert lenne sz*r a moyra? Ar-ertek aranyban zseniális, a gel lakkjai pedig jobbak a CNeseknel.
2015. ápr. 1. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:

A moyra, cn, pn, bb ugyanaz a minőség, csak változó a marketingstratégiájuk. A cn nagyon tolja magát, ezért van annyira köztudatban. Mind a 4 cégtől vannak anyagaim, egyikkel sincs nagy probléma.

A műköröm pedig drága hobbi, ez van.

2015. ápr. 2. 07:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Talán a legjobb ha én magam tapasztalom meg, melyik válik majd be nekem.
2015. ápr. 2. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Én elég régóta körmözöm CN anyagokkal, a géllakkoknak sincs semmi bajuk. Minden a megfelelő előkészítésen múlik.

Próbáltam más márkák anyagait is, de visszatértem a CN-re, mert jobban megéri. A vendégeim is ezt szeretik.

2015. máj. 6. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!