Tablófotózásra smink kérdés (SOS)?
Holnap lesz a tablófotózásom, de most teljesen elbizonytalanodtam magamban..
Én nem vagyok az a sminkelős típus, suliba néha-néha, ha olyan kedvem van felteszek egy kis szempillaspirált, de ennyi a max...
Gondoltam, hogy a fotózásra bevállalok többet is, de nem vagyok benne biztos. Úgy nézne ki, hogy: szempillaspirál, esetleg egy kis korrektor és egy kb a szemhéjam színével megegyező, de csillogó szemhéjpúder.
Aztán ahogy elnéztem magam lehet hogy a szemhéjpúder sok lenne...
Ti mit gondoltok?? Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Szerintem sok lenne a színes szemhéjpúder!
Az lenne a legjobb, ha úgy tudnád kisminkelni magad, hogy a fotón nem látszik, hogy ki vagy sminkelve, csak jobban nézel ki, mint amúgy! :)
Akár alapozót is felvihetsz, vékonyan, de a szemhéjad csak natúr színekkel fesd ki szerintem, a szemcsücsök felé picit sötétebben esetleg.
Köszönöm a gyors választ :)
Igazából a sminket úgy meg tudom csinálni hogy alapból ne látszódjon, de olyan nyakkendőt kaptunk, aminek hát ilyen csillogóbb-világítóbb anyaga van, és szerintem így egy kicsit túl "világítanék" a képen :D
Szerintem sminkelj úgy, ahogy amúgy is szoktál :) (egy tipp: az arcod ki lesz retusálva, szóval bőrhibák stb nem gond)
Szerintem a szempillaspirál elég. :)
Én kb ugyanígy voltam! Nem szoktam sminkelni, csak szempillaspirál és néha szemceruza. Amikor tablófotózásom volt (12.-es vagyok) akkor se csináltam magammal semmit! Úgy is nézek ki a fotón, amilyen vagyok, nem valaki más néz vissza. És szerintem ez a fontos, mert akkor lesz jó képed, ha önmagadat adod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!