Ti milyet hasznaltok?

Figyelt kérdés
tudnatok nekem ajanlani egy nyarara valo konnyed gyorsan felszivodo zsiros pattanasos borre valo hidratalo kremet?? alapozo ala szeretnem hasznalni ill. este tisztitas utan..nem szeretnek nagy osszeget kiadni ra szoval legyen minnel olcsobb ha lehet..ami tenyleg fontos hogy zsiros a borom igy nem lenne jo ha tovabb zsirositana..ja es tonik se legyen hanem inkabb krem. tud valaki ilyet????

2015. ápr. 3. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

ha tudsz ebayről rendelni, akkor ajánlom a mizon snail recovery és a mizon ultra suboon hyaluronic krémeket. kn. 1600 ft-ba kerülnek, géles és gélkrém állagúak, nem zsírosítanak pluszban.

nem rosszak a marilou bio krémek sem, bár azok egy picit zsírosítanak engem, de hátha neked bejönne.

2015. ápr. 3. 14:48
 2/3 anonim válasza:
[link] nekem ez vállt be,hamar felszívódik és nem lett tőle zsírosabb az arcom.
2015. ápr. 3. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Balea Dunkle Flecken Aufheller nappali az egyetlen, amitől nekem nem lesz még zsírosabb. Ez pigmentfoltokra való, de nem fakítja a bőrt, vagy ilyesmi. Nagyon könnyű, zselés állagú, sminkelni is jól lehet rá, nem okoz pattanásokat.

1400 Ft körül van a dm-ben. Már vagy a 3.-at használom belőle. Az éjszakai verziója viszont zsírosít.

2015. ápr. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!