Milyen korrektort ajánlotok:? Milyet használtok? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Olyat keresek ami jól elfedi a pattanásokat (és az orr alatti pirosságot is és nem gyűlik meg a bőrön) lehetőleg nem hagy foltot.
Hallottam már a Catrice-ről (de az elvileg meggyűlik a bőrön) az Essence-ről és a Miss Sporty-ról vélemény róluk?
Milyet vegyek?
A válaszokat előre is köszi.
2014. febr. 24. 19:04
1/12 anonim válasza:
Nekem Miss Sporty van, semmi gond nincs vele, ha nem érsz hozzá akkor egész nap a helyén marad. A színe jó, elfed bármit.
3/12 anonim válasza:
a maybellin-nek (nemtudom hogy kell írni) nagyon jó folyékony korrektora van kicsit drága.Miss sporty-t is használtam már nem rossz de a miss sportytól nem kell sokat várni
4/12 A kérdező kommentje:
Ezek a korrektorok mennyibe kerülnek?
Ez lesz az első korrektorom úgyhogy nagyon nem tudom milyet válasszak.
2014. febr. 25. 17:07
5/12 anonim válasza:
nekem avonos korrektorom van. nincs rá panaszom
6/12 anonim válasza:
Pattanásokra nekem a stiftes miss sporty vált be, illetve a terra naturi camouflage, de az utóbbit szerintem kivonták, mert sehol nem találom:(
Szem alatti karikákra a folyékony essence stay all day tökéletes.
Olyat még nem láttam, ami mindkét problémát megoldotta volna.
7/12 anonim válasza:
Nekem a Catrice Camouflage Cream a kedvenc, és nekem nem gyűlt össze... pedig szem alá is használom, mert a folyékony oda sz.rt sem ér, olyan sötét karikáim vannak.
8/12 anonim válasza:
Nekem Colortrend-es van és szerintem nagyon jó. :) Nekem az arcomon és az orromon piros egy kicsit a bőr és ha púderrel van fixálva nagyon jól elfedi őket. :) Most 6-700 Ft.
9/12 paradicsom31 válasza:
Catrice. És nem gyűlik össze, ha nem bénán dolgozod el. Az essence stay all day sárgás bőrűeknek való, a miss sporty is, de próbálgass a teszterekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!